10.7 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

FOTO – JELNA: La un pas de o tragedie! Un bărbat invalid, cu cinci copii, scos dintr-o casă în flăcări!

Un incendiu devastator a mistuit o casă din Jelna în urmă cu puțin timp. Vecinii au reușit să-l scoată la timp pe un bărbat țintuit într-un cărucior cu rotile, în timp ce femeia a salvat gemenii în vârstă de doi ani.

Munca de o viață le-a fost arsă complet. O familie din Jelna a rămas fără nimic în urma unui incendiu care a izbucnit în urmă cu puțin timp la locuința lor situată la ieșire din localitate, spre Pietriș.

În acea casă locuiesc un bărbat de 61 de ani, o femeie de 35 de ani și cinci copilași. Doi dintre aceștia au doi ani și trei luni și se aflau în locuință când a izbucnit incendiul. Se pare că focul a pornit de undeva din zona centralei, din spatele casei. Din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins rapid și au mistuit locuința și mașina care se afla în curte.

Primii care au reușit să iasă au fost cei doi copilași, scoși de femeia care se afla și ea înăuntru. Speriată, a strigat după ajutor, iar doi vecini au reușit să îl scoată și pe bărbatul invalid din mijlocul flăcărilor.

„Din incediu a rezultat o victimă (bărbat), cu arsuri pe aproximativ 15% din suprafața corpului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Cristina Răcilă.

Din păcate, porcii și cățeii care se aflau în anexe și în apropierea casei nu au putut fi salvați.

Până la sosirea pompierilor, care au salvat tot ce s-a mai putut, s-au mobilizat și vecinii. Ceilalți trei copii se aflau la școală.

[arve url=”https://youtu.be/iymKGhOAXKA” /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!