24.3 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

FOTO – JELNA: La un pas de o tragedie! Un bărbat invalid, cu cinci copii, scos dintr-o casă în flăcări!

Un incendiu devastator a mistuit o casă din Jelna în urmă cu puțin timp. Vecinii au reușit să-l scoată la timp pe un bărbat țintuit într-un cărucior cu rotile, în timp ce femeia a salvat gemenii în vârstă de doi ani.

Munca de o viață le-a fost arsă complet. O familie din Jelna a rămas fără nimic în urma unui incendiu care a izbucnit în urmă cu puțin timp la locuința lor situată la ieșire din localitate, spre Pietriș.

În acea casă locuiesc un bărbat de 61 de ani, o femeie de 35 de ani și cinci copilași. Doi dintre aceștia au doi ani și trei luni și se aflau în locuință când a izbucnit incendiul. Se pare că focul a pornit de undeva din zona centralei, din spatele casei. Din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins rapid și au mistuit locuința și mașina care se afla în curte.

Primii care au reușit să iasă au fost cei doi copilași, scoși de femeia care se afla și ea înăuntru. Speriată, a strigat după ajutor, iar doi vecini au reușit să îl scoată și pe bărbatul invalid din mijlocul flăcărilor.

„Din incediu a rezultat o victimă (bărbat), cu arsuri pe aproximativ 15% din suprafața corpului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Cristina Răcilă.

Din păcate, porcii și cățeii care se aflau în anexe și în apropierea casei nu au putut fi salvați.

Până la sosirea pompierilor, care au salvat tot ce s-a mai putut, s-au mobilizat și vecinii. Ceilalți trei copii se aflau la școală.

[arve url=”https://youtu.be/iymKGhOAXKA” /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...