-1.3 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

FOTO/VIDEO Bizon de Mureș: Înjurăturile, unealta miraculoasă ce repară mașini

S-a întâmplat ieri, în Bistrița! O mașină cu numere de Mureș bloca frumușel o intersecție. Nu des circulată, ce-i drept! Dar când o altă mașină a vrut să o ia pe drumul principal, treci pe unde poți! „Aici mi s-a oprit. Eu ce să fac?”, a fost răspunsul. La auzul soluțiilor, s-a apucat mureșeanul de înjurat și… MINUNE! Mașina a pornit!

Ieri, puțin după ora 15:00, când Bistrița e taaare aglomerată, un mureșean s-a gândit să blocheze o intersecție.

Când o mașină a vrut să iasă de pe străduța lăturalnică și să își urmeze drumul, treci pe unde poți. Mașina cu numere de Mureș, stătea planton, fix în mijlocul drumului.

 

Omule, trage puțin mașina, să putem trece”, a zis șoferul încurcat de mașina de Mureș.

Eh, dar bizoni sunt peste tot. Așa că răspunsul mureșeanului, te-a lovit în creștet: „Aici mi s-a oprit! Eu ce să fac?

„Păi să o împingi măcar un metru mai încolo, ca să se poată trece”, veni răspunsul prompt.

La auzul unei soluții plauzibile, bizonul s-a apucat de înjurat. Că doar, nu și-a pune mușchii la împins mașina! Mai bine folosește un singur mușchi. Ăl al limbii. Dar, MINUNE! A dat roade! După o porție de înjurături, mașina a pornit și traficul s-a reluat.

Și acuma, eu, Bistrițel, mă-ntreb: „Dacă o fi bine să înjurăm?Sau măcar să-i lăsăm pe bizoni să o facă. Se pare că așa scăpăm de ei!

[arve url=”https://youtu.be/abBJf7o0j2U” /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...