16.9 C
Bistrița
miercuri, iunie 29, 2022

FOTO: La Roser House ai lacul Colibița la picioare!

Lucrezi, alergi dintr-o parte în alta, și ai nevoie de un loc unde să te deconectezi. Ce spui de o zonă în care muntele și marea se întâlnesc… la picioarele tale? Iar splendoarea naturii din stațiunea Colibița este întregită de serviciile complete, de înaltă calitate, oferite de Hotel Boutique Roser House.

La 30 de minute de Bistrița există un peisaj de poveste. Marea de la munte – așa cum e cunoscută Colibița – este una dintre ele mai frumoase zone din țară. Iar specialiștii spun că ar avea cel mai curat aer din Europa.

O zonă unde măreția muntelui se îmbină cu jocul valurilor, unde te poți deconecta de cotidian și îți poți da un „reset” pentru a face față provocărilor care îți stau în față.

Ei bine, toate acestea, împletite cu servicii complete, de înaltă calitate, se găsesc la Hotel Boutique Roser House.

De pe terasă sau din camere ți se oferă o priveliște ce-ți taie respirația

Îți poți savura cafeaua, poți servi masa ori poți degusta ceva dulce în timp ce soarele urcă sau coboară pe boltă. Te poți bucura de o ceașcă de ciocolată caldă stând în bătaia razelor calde de toamnă, pe unul dintre confortabilele scaune, sau pe hintă, înfofolit într-o pătură moale.

Meniul de la Roser House este unul diversificat, având preparate și pentru clienții clasici, dar și pentru cei mai „mofturoși”.

Dacă ți se face poftă de un film, la Roser House ai chiar și o mini sală de cinema. Sau te poți distra cu prietenii în sala de biliard. Poți juca tenis, poți să ieși la o plimbare cu barca în larg sau să te bucuri de briză pe pontonul frumos amenajat.

Și chiar dacă e toamnă, la Roser House poți să te bucuri de piscina exterioară. Au un sistem de încălzire a apei care reușește să creeze condiții la 30 – 31 de grade. Unde mai pui și faptul că „folosirea” piscinei este inclusă în prețul de cazare.

Dacă vrei să faci un teambuilding, aici e locul perfect pentru a-ți aduce echipa. Nu doar că peisajul e inspirațional, dar la Roser House găsești săli de conferințe / evenimente numai bune pentru astfel de activități.

Pentru a te convinge de frumusețea peisajului care ți se așterne la picioare în Roser House Colibița, aruncă o privire pe pagina lor de Facebook House Roser Colibița sau pe site-ul www.roserhouse.ro.

Sună și rezervă-ți camera care îți place, bucură-te de un peisaj de basm și de un început de toamnă mirific! La Roser House Colibița, frumusețea naturii și calitatea serviciilor se împletesc pentru ca tu să te simți ca într-o poveste!

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Am ajuns miercuri 15 sept 2021 la colibita si alte persoane din bucurești ( cazați fiind la complex poiana negri 15 km de vatra cornel) nu am vazut nici un indicator reclama si nici posibilitatea sa ajungem la marginea laculuimpacat de locul minuna si frumusetea locului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass

TeraGlass, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu cu experiență de peste 15 ani...