14.3 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

FOTO Liberalii și-au ales liderii! Viceprimarul Sorin Hangan l-a surclasat pe fostul senator Dorin Dobra

Liberalii s-au adunat astăzi la Palatul Culturii pentru a-și alege conducerea organizației municipale. Pentru funcția de președinte al organizației municipale candidează viceprimarul Sorin Hangan și fostul senator Dorin Dobra. Tot astăzi se aleg și prim-vicepreședinții, vicepreședinții, trezorierul și secretarii generali.

Pentru funcția de președinte al organizației candidează viceprimarul Sorin Hangan. Acesta conduce organizația municipală de peste 6 ani. Contracandidatul său este fostul senator Dorin Dobra, care a mai condus organizația înaintea lui Sorin Hangan.

Tot astăzi se aleg și cei doi prim-vicepreședinții. Visează să fie mâna dreaptă a președintelui Gheorghe Tuță (ex consilier local) sau Ioan Someșan (ex delegat sătesc). În cursă a intrat și Iulius Dumitru, care a condus o vreme parcul industrial, administratorul public Ioan Peteleu sau consilierul Tudor Filip.

Astăzi vor fi aleși și vicepreședinții. Printre cei care își încearcă norocul este soțul șefei de la Finanțe, actual consilier local Ștefan Cicioc.

Se vor alege astăzi și trezorierul și secretarii generali.

Printre cei care au luat cuvântul s-a numărat prefectul Stelian Dolha sau primarul Ioan Turc. Acesta a precizat chiar în discurs că îl susține pe Sorin Hangan. Mai toți cei care au luat cuvântul au făcut apel la unitate în partid.

„Ne uităm cu jind la Cluj, la Oradea, la Alba Iulia sau la Sibiu și ne întrebăm cum pot cei de acolo. Pot printr-o formulă organică. Există o solidaritate puternică. Nimeni din aceste orașe nu își atacă propria administrație. E de neimaginat.(…) Împreună avem obligația să asumăm un alt obiectiv mare: câștigarea președinției Consiliului Județean. Putem face asta prin solidaritate. Avem nevoie de continuitate. E motivul pentru care îl susțin cu tărie pe Sorin Hangan”, a precizat primarul Ioan Turc.

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău a avut un alt mesaj, acesta a precizat că e momentul ca liberalii să livreze. Asta dacă mai vor ca oamenii să îi voteze la alegerile din 2024.

UPDATE:

Sorin Hangan rămâne președinte al organizației municipale a PNL.

Acesta a fost reales cu 101 voturi. Dorin Dobra a obținut doar 48 de voturi.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...