19.1 C
Bistrița
vineri, iulie 30, 2021

VIDEO: VirtualMenu.ro – Meniu virtual pentru restaurante și cafenele – ideea genială și utilă a unor tineri bistrițeni

Un meniu virtual, pe care clientul oricărui restaurant sau cafenele îl poate accesa oricând scanând un banal cod QR  este ideea genială a unor tineri bistrițeni, adaptată vremurilor prin care trecem, în care meniul clasic, tipărit, trebuie înlocuit din motive de igienă. Tinerii din spatele VirtualMenu.ro se ocupă de tot, vă asigură inclusiv stickerele cu cod QR pe care le puteți lipi pe colțul mesei sau chiar la intrarea în local, iar mai departe cu un mail sau un mesaj puteți oricând să vă schimbați meniul sau să adăugați produsele noi ori să modificați prețuri.

VirtualMenu.ro este soluția digitală a unor tineri pasionați de tehnologie din Bistrița pentru business-urile din domeniul HoReCa: Meniul Online. Prin scanarea directă cu camera telefonului a unui sticker de pe masa localului, clienții vor accesa direct meniul online.

Care ar fi avantajele?

În primul rând, timpul de așteptare este redus considerabil. Clientul se așează la masă, scanzează codul QR, vizualizează meniul și e pregătit să comande. Astfel se economisește timp atât pentru client, cât și pentru ospătar. Apoi, nu mai e necesară dezinfectarea în detaliu a meniurilor. Prin această metodă, clienții pierd contactul fizic și palpabil cu meniul.

Cele mai importante avantaje ale Meniului Online :

  1. Nu necesită o aplicație care să fie instalată pe telefon sau descărcarea vreunui tip de fișier, totul fiind online

2. Flexibilitatea și ușurința de a adăuga și modifica produse (adăugarea produselor sezoniere, eliminarea produselor care nu mai sunt ăn stoc, modificarea prețurilor, etc )

3. Evitarea situațiilor neplăcute în care în restaurant nu există suficiente meniuri pentru a fi distribuite tuturor clienților

4. Reducere costurile de marketing

5. Poate fi folosit inclusiv în afara locației, prin distribuirea link-ului. De exemplu, pe pagina de Facebook a restaurantului, clienții putând accesa meniul și de acasă, iar prin apăsarea unui buton de apel din meniu să poată comanda sau face o rezervare.

Pe platforma www.demo.virtualmenu.ro, se găsesc o serie de categorii de mâncare și băuturi. Fiecare fel de mâncare este reprezentat de o fotografie descriptivă,  detalii despre ingrediente, gramaj și preț. Fotografia se poate mări, astfel că se poate vedea în detaliu ce tip de mâncare urmează să primească clientul.

Pe cei de la VirtualMenu îi puteți găsi în Bistrița, pe Strada Lupeni, nr. 19 sau la telefon 0766498272, iar pe www.virtualmenu.ro puteți găsi lista de prețuri a unui astfel de serviciu. 

Iar ca să vă faceți o idee despre cum ați putea lucra cu un meniu virtual în restaurantul sau cafeneaua pe care o administrați urmăriți video de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...