2.4 C
Bistrița
luni, decembrie 6, 2021

FOTO- MAGIE: Statuia Regelui Mihai a apărut în parc, peste noapte

Parcul Municipal se va numi Parcul „Regele Mihai 1 al României”, a decis Consiliul Local al municipiului Bistrița joi. Vineri, la doar o zi după ce consilierul și-au dat okey-ul pentru noul nume al parcului în zona cu pricina a și apărut o statuie cu Regele Mihai I.

Pe ordinea de zi a Consiliului Local al municipiului Bistrița, la ultima ședință extraordinară, care a avut loc joi, s-a aflat și redenumirea parcului municipal. Acesta urmează să se numească Regele Mihai 1 al României.

Se pare că decizia fusese luată cu mult înainte ca consilierii să-și dea okey-ul pentru noul nume. Drept dovadă, la doar o zi de la hotărâre, în parcul municipal, mai exact în lateralul Casei de Cultură a și apărut o statuie cu cel care dă numele parcului: Regele Mihai I.

Aceasta va fi dezvelită luni, a anunțat primarul Ioan Turc. Nici data nu a fost aleasă întâmplător. În 25 octombrie se împlinesc 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai I.

Foto: Ion Lucian Petraș 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...