1.3 C
Bistrița
luni, decembrie 6, 2021

TESTARE GRATUITĂ, cu teste rapide, la Policlinica MedTOTAL

Începând de luni, Policlinica MedTOTAL oferte testări gratuite cu teste antigen. Doritorii sunt așteptați zilnic între orele 9:00 și 13:00 la sediul lor, de pe strada 1 Decembrie, nr. 30.

Bistrițenii au începând de luni două locuri unde pot să își facă gratuit teste rapide antigen pentru depistarea Covid-19. Primii care au anunțat acest serviciu gratuit au fost cei de la SVSU. Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi AICI.

Le sar în sprijin și unitățile medicale private. Astfel, începând de luni, Policlinica MedTOTAL, de pe strada 1 Decembrie nr. 30 oferă bistrițenilor posibilitatea să își facă teste rapide gratuit.

„Policlinica MedTOTAL oferă testare gratuită Covid-19, cu teste antigen, venind în sprijinul oamenilor și sistemului medical sufocat de acest inamic invizibil. Vă așteptăm de luni până vineri, între orele 9:00 și 13:00, la MedTOTAL. În prealabil, vă rugăm să vă programați, la nr. 0744405448”, transmit cei de la MedTOTAL.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...