-2 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

FOTBAL: Gloria primește vizita Ocnei Mureș. Continuă lupta pentru podium

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud întâlnește astăzi echipa Ocnei Mureș într-o partidă de fotbal care se desfășoară în cea de-a noua etapă din Liga 3, seria IX. Meciul se va desfășura la Bistrița.

Gloria Bistrița caută să își recapete numele și renumele, iar astăzi, 23 octombrie, întâlnește pe teren propriu echipa Ocna Mureș, un duel care se anunță unul extrem de echilibrat.

Gloria se află pe cel de-al cincilea loc pe podiumul seriei IX și vrea mai mult de atât, obiectivul fiind promovarea. Din acest an joacă sub culorile clubului finanțat de Consiliul Județean Bistrița-Năsaud și se află la doar 3 puncte, în acest moment, de locul 4, iar o pătrundere pe podium și o menținere printre primele patru echipe din serie duc Bistrița la barajul pentru intrarea în Liga 2!

Ocna Mureș îi suflă în ceafă Gloriei cu 11 puncte în clasament, în timp ce Gloria a acumulat 12 puncte în opt meciuri disputate și are încă un golaveraj negativ (18-22).

Ocna Mureș, adversarul de astăzi al Gloriei, pare o echipă în formă cu o apărare care poate pune probleme și cu un atac încet, dar sigur.

În acest sezon competițional, Ocna Mureș a primit cu 9 goluri mai puțin decât Bistrița, chiar dacă a întâlnit echipele de top ale seriei și vine după două victorii legate, plus un egal cu liderul seriei, CS Hunedoara.

Meciul se va desfășura pe Stadionul Jean Pădureanu din Bistrița începând cu ora 15:00.

Raul PETERLIN

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: