24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

Ultimatum pentru firma ce se ocupă de iluminatul public! Turc: Dacă nu repară, reziliem contractul!

Bistrițenii au semnalat numeroase probleme cu iluminatul public. Cu toate acestea, zone întregi din Bistrița sunt încă în beznă. ”Luni voi avea întâlnire cu cei de la Elba. Dacă nu rezolvă problemele cât mai rapid, reziliem contractul!” a declarat Turc.

Tot mai multe zone din Bistrița au probleme cu iluminatul public. Becurile funcționează ziua și noaptea nu, se sting și se aprind, etc.

Bistrițenii au făcut numeroase sesizări, dar fără rezultat.

Municipalitatea a pus la dispoziție chiar și un TelVerde pentru semnalarea acestor probleme, astfel încât să se rezolve cât mai repede.

Nu aveți lumină pe stradă??? Există un număr de telefon la care puteți suna non-stop să anunțați defecțiunile!

Primăria Bistrița are încheiat contract cu Elba Com SA Timișoara pentru serviciul de iluminat public în municipiu. Firma trebuie să se ocupe de mentenanță, extindere și modernizare a rețelei de iluminat public existente.

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Ioan Turc a declarat că acest contract este un eșec și luni va da firmei un ultimatum.

Contractul cu Elba este un eșec, modul în care această societate răspunde așteptărilor noastre, clauzelor prevăzute în contract este unul profund defectuos. Urmează luni să avem o întâlnire cu directorul Elba și am să-i transmit că în situația în care nu remediază urgent deficiențele, de exemplu modul în care răspund la sesizările cetățenilor, vom rezilia unilateral contractul cu Elba. Sunt locuri în oraș în care de săptămâni nu sunt rezolvate probleme legate de iluminatul public” a declarat Ioan Turc.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.