10.9 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Ultimatum pentru firma ce se ocupă de iluminatul public! Turc: Dacă nu repară, reziliem contractul!

Bistrițenii au semnalat numeroase probleme cu iluminatul public. Cu toate acestea, zone întregi din Bistrița sunt încă în beznă. ”Luni voi avea întâlnire cu cei de la Elba. Dacă nu rezolvă problemele cât mai rapid, reziliem contractul!” a declarat Turc.

Tot mai multe zone din Bistrița au probleme cu iluminatul public. Becurile funcționează ziua și noaptea nu, se sting și se aprind, etc.

Bistrițenii au făcut numeroase sesizări, dar fără rezultat.

Municipalitatea a pus la dispoziție chiar și un TelVerde pentru semnalarea acestor probleme, astfel încât să se rezolve cât mai repede.

Nu aveți lumină pe stradă??? Există un număr de telefon la care puteți suna non-stop să anunțați defecțiunile!

Primăria Bistrița are încheiat contract cu Elba Com SA Timișoara pentru serviciul de iluminat public în municipiu. Firma trebuie să se ocupe de mentenanță, extindere și modernizare a rețelei de iluminat public existente.

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Ioan Turc a declarat că acest contract este un eșec și luni va da firmei un ultimatum.

Contractul cu Elba este un eșec, modul în care această societate răspunde așteptărilor noastre, clauzelor prevăzute în contract este unul profund defectuos. Urmează luni să avem o întâlnire cu directorul Elba și am să-i transmit că în situația în care nu remediază urgent deficiențele, de exemplu modul în care răspund la sesizările cetățenilor, vom rezilia unilateral contractul cu Elba. Sunt locuri în oraș în care de săptămâni nu sunt rezolvate probleme legate de iluminatul public” a declarat Ioan Turc.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!