8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

Nu aveți lumină pe stradă??? Există un număr de telefon la care puteți suna non-stop să anunțați defecțiunile!

Problemele din oraș pot fi sesizate Primăriei Bistrița prin aplicația iReport. Pentru defecțiunile la iluminatul public s-a pus însă la dispoziție un Tel-VERDE, disponibil non-stop.

Tot mai multe sesizări au fost făcute, în ultima perioadă, privind defecțiuni la iluminatul public din Bistrița.

Oamenii s-au plâîns că becurile funcționau ziua și erau stinse noaptea. Sau că pur și simplu, seara NU se mai aprindeau.

Pentru problemele din municipiu, Primăria Bistrița a pus la dispoziție aplicația iReport. Totuși, iluminatul public e o problemă ce necesită intervenție de URGENȚĂ, așa că s-a realizat un Tel-Verde. Astfel, bistrițenii pot suna la acest număr non-stop ca să transmită defecțiunile din acest domeniu.

„Sesizările privind iluminatul public de pe raza municipiului Bistrița și localităților componente pot fi transmise la numărul de telefon: 𝐓𝐞𝐥 𝐕𝐞𝐫𝐝𝐞 𝟎𝟖𝟎𝟎 𝟓𝟎𝟎 𝟎𝟕𝟐. Numărul de telefon este funcțional 𝐧𝐨𝐧-𝐬𝐭𝐨𝐩. 

De asemenea, sesizările privind iluminatul public pot fi transmise, în continuare, telefonic sau scris, la sediul Direcției Servicii Publice Bistrița, strada Liviu Rebreanu, nr. 2-4, Bistrița, la telefon 0263 21.62.02, interior 115 sau prin intermediul adresei de e-mail [email protected]

Programul cu publicul al Direcției Servicii Publice este de luni până joi între orele 07:00 – 15:30, iar vineri între orele 07:00 -13:00”, au transmis reprezentanții Primăriei Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

 1. Povesti administrative care nu rezolva nimic. Am sesizat de doi ani in urma cum nu functioneaza luminile de sub arcurile de la SUGALETE.
  Mergeti numai la PALATUL de JUSTITIE sa vedeti o imagine de lumea atreia cu lampile de la sol sparte toate cu firele in aer. Ai impresia ca acel asa zis PALAT e undeva prin Africa.
  Si pe PIETONAL de ani de zile au fost zdrobiti doi stalpi de fonta care acuma au cate o punga de plastic pe ciotul ramas in aer.
  La doi pasi de DSP nimenu nu vede lipsurile.
  In schimb administratia inventeaza aplicatii de parca ar fi datoria cetateanului sa puna becuri si sa intretina iluminatul
  Iesiti din birouri tovarasi !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: