1.9 C
Bistrița
vineri, decembrie 3, 2021

FOTO: Caută Agropensiunea Dealu Neamțului Rodna, dacă vrei o vacanță printre stele, înconjurat de Munții Rodnei

Cine a visat o vacanță în mijlocul unui peisaj superb de munte, musai să vadă ce condiții și peisaj unic oferă Agropensiunea Dealu Neamțului, deschisă la sfârșitul verii, în Rodna! Înconjurată de munții Rodnei, pe Dealu Neamțului (așa cum știu localnicii zona), pensiunea este la 5 km de centrul Rodnei și la 3 km de Măgura Ilvei, având drum de acces din ambele comune.

Agropensiunea Dealu Neamțului Rodna a fost inaugurată recent, după ce s-a lucrat intens câțiva ani pentru ca totul să fie perfect atunci când turiștii îi calcă pragul. A meritat tot efortul pentru că astăzi poate oferi turiștilor tot ceea ce visează: vacanțe de vis, într-un peisaj de basm, în mijlocul munților, în condiții de cazare excelente (evaluate la patru margarete).

Pensiunea are 8 camere cu pat matrimonial, având o capacitate totală de cazare de 16 locuri. Arhitectura este una aparte, în care lemnul și piatra o integrează perfect în peisaj, totul fiind într-o armonie deplină, atât în interior, cât și la exterior.

La parter, un living spațios, cu mese din lemn masiv și scaune de catifea elegante, poate găzdui chefuri de pomină sau un eveniment important din viață, care merită sărbătorit alături de familie și câțiva prieteni dragi.

Pensiunea din Dealu Neamțului, cum știu localnicii zona, este ideală pentru vacanțe alături de familie sau grupuri de prieteni. Dacă ajungeți aici cu cei mici, puteți să-i duceți în plimbare la ferma din apropiere, unde pot vedea văcuțele, caii sau poneii. La cerere, tot de aici, puteți cumpăra lapte proaspăt, astfel încât vacanța să aibă și gustul copilăriei, de la țară.

Un jacuzzi cu apă încălzită tot timpul anului și sauna uscată din imediata apropiere îi așteaptă pe turiștii care ajung aici să petreacă momente de relaxare, unice prin peisajul care se dezvăluie de jur împrejur, ziua sau noaptea, sub stele. 

Cei care administrează Agropensiunea Dealu Neamțului s-au gândit și la agrement, pentru turiștii care vor mai mult decât plimbările pe cărări de munte, care se pot face în împrejurimi. Astfel, la cerere, puteți explora zona zeci de kilometri dintr-o mașină de teren, care vă va purta prin zone unde rar ajunge picior de om. O experiență rară, memorabilă, de care vă veți povesti mult timp. Trebuie doar să vreți și să cereți asta!

Și pentru cei care vor să survoleze Munții Rodnei din elicopter există și această facilitate, evident, la cerere.

În această perioadă, întreaga cabană poate fi închiriată pentru un weekend (de vineri și până duminică) cu 3000 lei.

Mai multe informații despre Pensiunea Dealu Neamțului Rodna puteți obține la numărul 0743572371, număr la care puteți face și rezervări. Mai multe fotografii și imagini video găsiți pe pagina lor de Facebook – Agropensiunea Dealu Neamțului. Cu un Like dat paginii veți fi permanent la curent cu noutățile și ofertele pensiunii. Planurile sunt mari, proiectul lor turistic nu se oprește aici…

PONT: Pensiunea nu este încă rezervată de Crăciun și Revelion, așa că…primul venit, primul servit!

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...