20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

FOTO – Mai avem un bistrițean care participă la Dakar în Arabia Saudită: Iacob Buhai în echipă cu un spaniol

Județul nostru are doi reprezentanți la raliul Dakar. Pe lângă năsăudeanul Mihai Ban, și bistrițeanul Iacob Buhai se va lupta pentru podium.

Unul dintre cele mai solicitante raliuri din lume, Dakar, va avea loc la începutul anului viitor, în Arabia Saudită.

Primul echipaj INTEGRAL românesc ce va participa la această competiție este formată din năsăudeanul Mihai Ban, alături de Cheloo.

Totuși, județul nostru se poate lăuda cu DOUĂ reprezentări la celebrul raliu.

Iacob Buhai este un bistrițean de 39 de ani. E mutat în Spania de 20 de ani, dar e un împătimit al motoarelor și competițiilor de profil.

De mic a fost pasionat de mașini și acum le conduce în cele mai inedite și periculoase locuri din lume.

Iacob Buhai a participat până acum la numeroase competiții, câștigând multe premii, atât în România, cât și în Spania și Maroc.

Alături de Fabio, echipajul va participa la două dintre cele mai dure competiții de profil din lume:

  • 4×4 Rally du Marok – în perioada 4 – 13 octombrie
  • DAKAR – în perioada 2-15 ianuarie 2022, în Arabia Saudită

Echipa va pleaca din Madrid în 26 decembrie, iar din Franța, cu feribot, în 1 ianuarie. Reîntoarcerea echipajului va fi în 17 ianuarie, iar mașinile vor ajunge în Franța abia în februarie 2022.

Deși e un hobby extrem de costisitor – doar în mașina de competiție s-au investit peste 100.000 de euro – satisfacția și adrenalina sunt pe măsură. Sunt fericit să am susținerea soției și a copiilor. Și de fapt, a întregii familii„ a explicat Iacob Buhai.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: