20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Năsăudeanul Mihai Ban, alături de rapperul Cheloo formează primul echipaj auto românesc care își încearcă puterile la celebrul raliu Dakar

Năsăudeanul Mihai Ban începe anul 2022 cu o nebunie! Alături de Cheloo, formează primul echipaj 100% românesc care-și încearcă puterile la celebrul raliu Dakar. Rapperul Cheloo este copilot și, culmea, n-a fost prima opțiune a sportivului din Năsăud. Acesta însă a confirmat pe loc.

Proiectul și ideea de a participa la unul dintre cele mai solicitante raliuri din lume aparține lui Mihai Ban. Acesta își căuta copilot și după ce negocierile cu unele persoane interesate nu s-au concretizat, a ajuns tocmai la rapperul Cheloo.

„E proiectul lui Mihai și am fost invitat în ultimele secunde. După ce toată munca și toată treaba s-a făcut, s-a depus cererea și am fost invitat și eu”, a precizat Cheloo, la „Neața cu Răzvan și Dani”.

Cei doi deja au participat la mai multe competiții și urmează să mai participe la Hungaria Baja și la Rallye du Maroc. Acestea sunt necesare pentru a fi acceptat ca și concurent la Dakar.

Mihai Ban și Cheloo formează primul echipaj auto 100% românesc care participă la Dakar. Cursa începe chiar în a doua zi din 2022, cei doi fiind nevoiți să își petreacă sărbătorile de iarnă în Arabia Saudită.

Cei doi vor avea de parcurs peste 8.000 de kilometri în 14 zile. Cursa are loc în Arabia Saudită. Echipajul participă cu un prototip fabricat în Cehia. Autoturismul a fost achiziționat de Mihai Ban toamna trecută.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...