30.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Năsăudeanul Mihai Ban, alături de rapperul Cheloo formează primul echipaj auto românesc care își încearcă puterile la celebrul raliu Dakar

Năsăudeanul Mihai Ban începe anul 2022 cu o nebunie! Alături de Cheloo, formează primul echipaj 100% românesc care-și încearcă puterile la celebrul raliu Dakar. Rapperul Cheloo este copilot și, culmea, n-a fost prima opțiune a sportivului din Năsăud. Acesta însă a confirmat pe loc.

Proiectul și ideea de a participa la unul dintre cele mai solicitante raliuri din lume aparține lui Mihai Ban. Acesta își căuta copilot și după ce negocierile cu unele persoane interesate nu s-au concretizat, a ajuns tocmai la rapperul Cheloo.

„E proiectul lui Mihai și am fost invitat în ultimele secunde. După ce toată munca și toată treaba s-a făcut, s-a depus cererea și am fost invitat și eu”, a precizat Cheloo, la „Neața cu Răzvan și Dani”.

Cei doi deja au participat la mai multe competiții și urmează să mai participe la Hungaria Baja și la Rallye du Maroc. Acestea sunt necesare pentru a fi acceptat ca și concurent la Dakar.

Mihai Ban și Cheloo formează primul echipaj auto 100% românesc care participă la Dakar. Cursa începe chiar în a doua zi din 2022, cei doi fiind nevoiți să își petreacă sărbătorile de iarnă în Arabia Saudită.

Cei doi vor avea de parcurs peste 8.000 de kilometri în 14 zile. Cursa are loc în Arabia Saudită. Echipajul participă cu un prototip fabricat în Cehia. Autoturismul a fost achiziționat de Mihai Ban toamna trecută.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...