8.8 C
Bistrița
luni, mai 23, 2022

FOTO: Mai mult spațiu de joacă pentru copii în Parcul Regele Mihai I

Copiii vor avea o zonă extinsă unde să se joace în Parcul Regele Mihai I. Municipalitatea a extins spațiul de joacă de la Casa Ema, adăugând noi piese de mobilier de joacă.

Luna Mai se pare că aduce mai multă distracție pentru copii, în Parcul Regele Mihai I. De la începutul săptămânii, copiii s-au putut distra pe cele patru trambuline amplasate în apropierea Sălii Polivalente.

Acestea par să fie pe placul celor mici, care stau răbdători la cozi lungi, așteptându-și rândul.

Trambulinele pot fi folosite de luni până vineri între orele 16:00 și 20:00, iar sâmbătă și duminica, între orele 10:00 și 20:00.

Cei mici mai au parte de o bucurie. Parcul de joacă din dreptul Casei Ema a fost extins până la zona trambulinelor. Angajații municipalității au amplasat mai multe piese de mobilier specific locurilor de joacă.

Momentan se mai lucrează în zonă, pe afiș menționându-se că obiectele NU pot fi atinse timp de 48 de ore.

Astfelo, cel mai probabil, copiii se vor putea bucura de ele la începutul săptămânii viitoare.

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Insist sa stiu de cand si in ce baza il numiti Parcul Regele Mihai ?
    Cine a aprobat acest lucru, in ciuda reactiilor negative ale populatiei Bistritei ?
    Vad ca suntem tratati cu dispret in toate modurile posibile.
    Rusine sa va fie, nemernici aroganti din Primarie !

  2. sunteti in stare sa faceti un parc nou, mare, frumos, modern undeva in zona de centura veche a orasului? sau oriunde altundeva, sau doar inghesuiti parcul municipal de nu mai poti umbla imediat pe acolo de cate masinute, trotinete, biciclete, trambuline bla bla bagati intr-un amarat de parc, frumos facut si care era oaza de liniste ptr plimbare si relaxare.aCUME ESTE UN HAOS I UN CIRC CONTINUU ACOLO!!!! parcurile pentru copii trebuie sa fie cat mai aproape de cartierele mari, parcul municipal sa reprezinte o oaza de liniste si cultura!Acuma mai lipseste unul cu ponei si unul cu malai fiert sa umble prin parcul municipal sa fie circ total. Si ii mai ziceti si Parcul Regele Mihai!!!! vi se pare ca un parc cu nume regal asta inseamna??

  3. Mai Vasile, și mai cum? Te-ai supărat? Ia-ți jucăriile și pleacă! Dar, când s-a numit piața sau parculetul Petru Rares, nu te-ai scandalizat…. ! Lasă în pace pe doamna redactor! Vino la mine, dacă ai ceva de discutat! Ca între barbati! Adu-mi și cateva reacții negative! A propos dacă dorești, hai sa ne întâlnim mâine în Parcul Regele Mihai I! La ora14, voi fi acolo! – 10 Mai 1877 Ziua Independentei Principatelor romane unite! ZI NAȚIONALĂ! SĂRBĂTOARE NATIONALA! MNPop

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: