14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

MAIERU: A verificat o butelie și s-a ales cu arsuri grave pe față și mâini

Un tânăr din Maieru s-a ales cu arsuri grave pe față și mâini, după ce a încercat, în această dimineață, să verifice o butelie. Un echipaj de prim ajutor SMURD s-a deplasat la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Un tânăr de aproximativ 25 de ani, din localitatea Maieru, a suferit arsuri de gradul I și II pe față și mâini. Acesta a încercat să verifice o butelie.

Echipajul de prim ajutor SMURD a preluat o victimă, bărbat în vârstă de aproximativ 25 de ani, din localitatea Maieru, cu arsuri de gradul I și II pe față și membrele superioare, ca urmare a verificării defectuoase (cu flacără) a unei butelii„, informează ISU BN.

Victima va fi transportată la spital pentru investigații medicale de specialitate.

UPDATE

„În urma verificării buteliei s-a produs un incendiu în încăperea unde urma sa fie montată. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite de către SVSU Maieru și Stația de Pompieri Sângeorz-Băi„, au mai completat aceștia.


ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?