20.4 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Maşinile de peste 7,5 tone nu vor mai putea circula prin Beclean. Au început reparațiile pe DN17D

Primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, a anunțat că s-a dat startul lucrărilor la repararea drumului DN17D (la Șuri), în vederea îmbunătățirii accesului spre varianta de ocolire a orașului. Totodată, se fac demersuri pentru interzicerea tranzitării orașului cu autovehicule mai mari de 7,5 tone.

Nicolae Moldovan a anunțat că ieri au început lucrările la repararea drumului DN17D, în zona cunoscută de localnici sub denumirea de „la Șuri”.

S-a dat startul lucrărilor la repararea drumului DN17D (la Șuri), o lucrare complexă aprobată de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii în vederea îmbunătățirii accesului spre Varianta de ocolire a orașului Beclean.

Lucru ce se impune în vederea Hotărârii de Consiliu Local din data de 29.03.2024 pentru demersurile de interzicere a tranzitării orașului cu autovehicule mai mari de 7,5 tone„, a explicat edilul.

Lucrările sunt executate de compania Frasinul.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.