25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

FOTO: Mini-epoziție de picturi exotice semnate de artista Cornelia-Rodica Butiulcă, la Vatra Colibița

Vatra Colibița este și mai frumoasă acum, grație picturilor expuse de Cornelia-Rodica Butiulcăabsolventă UAD Cluj – care și-a dorit să împărtășească și turiștilor câteva impresii din spațiile exotice pe care le-a traversat.

Picturile Corneliei Butiulcă (semnate Cornelia Filipaș, numele său dinaintea căsătoriei) pot fi admirate în aceste zile la Vatra Colibița. 

VATRA COLIBIȚA: Experiențe gastronomice inedite în larg, pe catamaranul cu bucătărie și bar, sau pe terasa de pe malul lacului

Cornelia-Rodica Butiulcă a terminat Liceul de Arte Corneliu Baba și apoi Universitatea de Arte și Design din Cluj, promoția 2004.

După terminarea facultății, a locuit o vreme în Dublin. A reușit să-și expună creațiile acolo la Adams Gallery și Oisin Gallery. Când a revenit acasă, a avut ocazia să participe cu o expoziție personală, în cadrul evenimentului Bistrița Bussines.

A expus și în expozițiile de grup ale Asociației Artiștilor Plastici Bistrița, la Galeria Arcade.

La Vatra Colibița am expus pe simeze o mini-expoziție. Sunt lucrări prin intermediul cărora am vrut să mă adresez unui public mai larg, nu doar celor care vin în galeriile de artă.

Lucrările sunt inspirate din călătoriile exotice. Mi-am dorit să împărtășesc o mică parte din această experiență cu toți iubitorii de artă și frumos, într-un spațiu care te ducă cu gândul spre vacanță.

Sper să încânt cu tablourile mele ochii turiștilor și vizitatorilor care trec pe la Vatra Colibița.

Picturile se pot achiziționa, dacă unii dintre turiști se simt atașați mai mult de vreo lucrare”, ne-a explicat Cornelia Butiulcă.

Picturile fac parte din colecția Exotic”, iar trei dintre acestea au fost deja vândute.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.