16.8 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

FOTO: Munții Rodnei, cu zăpadă și gunoaie! „Atitudinea ta contează!”

O amplă acțiune de ecologizare a avut loc ieri în Munții Rodnei. Parcul național are pâlcuri de zăpadă și numeroase locuri cu gunoaie. „Atitudinea ta contează!”, transmit administratorii acestuia.

Munții Rodnei sunt o atracție turistică a județului nostru. Au oferit spectacolul narciselor, și urmează cel al rododendronului. Doar că încă e prea rece, munții având încă zone cu zăpadă.

Încă este zăpadă în unele zone. Noi sperăm să înflorească rododendronul pe la începutul lunii iulie. Dar depinde de vreme. O să anunțăm momentul pe pagina de facebook a parcului!”, au informat administratorii Parcului Național Munții Rodnei.

Pe lângă zăpadă, mai există și alt fel de… pâlcuri. Turiștii lasă în urma lor gunoaie. Așa se face că ieri a avut loc o amplă acțiune de ecologizare.

Ieri, în data de 16 iunie 2021, RNP-Romsilva – Administrația Parcului Național Munții Rodnei și Ocoalele Silvice Plaiurile Heniului și Maieru au participat la acțiunea de ecologizare a Pasului Rotunda, Valea Lala, Valea Bila, Valea Putredului de pe raza Parcului Național Munții Rodnei și a Siturilor Natura 2000 ROSCI0125 MUNȚII RODNEI și ROSPA0085 MUNȚII RODNEI.

Îi rugăm pe vizitatorii Parcului Național Munții Rodnei să păstreze curățenia. 

ATITUDINEA TA CONTEAZĂ!”, transmit aceștia.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Daca va uitati la filmarea lui Radu Moldovan de zilele trecute de la noua Sala Polivalenta o sa vedeti cine obisnuieste sa arunce resturile si gunoaiele pe jos precum animalul. Prostalaii aia l-au primit in vizita pe presedintele CJ cu doze de bere aruncate pe jos. Nu era cumva interzis consumul de alcool la locul de munca?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: