-10.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

FOTO: Munții Rodnei, cu zăpadă și gunoaie! „Atitudinea ta contează!”

O amplă acțiune de ecologizare a avut loc ieri în Munții Rodnei. Parcul național are pâlcuri de zăpadă și numeroase locuri cu gunoaie. „Atitudinea ta contează!”, transmit administratorii acestuia.

Munții Rodnei sunt o atracție turistică a județului nostru. Au oferit spectacolul narciselor, și urmează cel al rododendronului. Doar că încă e prea rece, munții având încă zone cu zăpadă.

Încă este zăpadă în unele zone. Noi sperăm să înflorească rododendronul pe la începutul lunii iulie. Dar depinde de vreme. O să anunțăm momentul pe pagina de facebook a parcului!”, au informat administratorii Parcului Național Munții Rodnei.

Pe lângă zăpadă, mai există și alt fel de… pâlcuri. Turiștii lasă în urma lor gunoaie. Așa se face că ieri a avut loc o amplă acțiune de ecologizare.

Ieri, în data de 16 iunie 2021, RNP-Romsilva – Administrația Parcului Național Munții Rodnei și Ocoalele Silvice Plaiurile Heniului și Maieru au participat la acțiunea de ecologizare a Pasului Rotunda, Valea Lala, Valea Bila, Valea Putredului de pe raza Parcului Național Munții Rodnei și a Siturilor Natura 2000 ROSCI0125 MUNȚII RODNEI și ROSPA0085 MUNȚII RODNEI.

Îi rugăm pe vizitatorii Parcului Național Munții Rodnei să păstreze curățenia. 

ATITUDINEA TA CONTEAZĂ!”, transmit aceștia.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Daca va uitati la filmarea lui Radu Moldovan de zilele trecute de la noua Sala Polivalenta o sa vedeti cine obisnuieste sa arunce resturile si gunoaiele pe jos precum animalul. Prostalaii aia l-au primit in vizita pe presedintele CJ cu doze de bere aruncate pe jos. Nu era cumva interzis consumul de alcool la locul de munca?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...