9 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

FOTO: N-a păstrat distanța și l-a împins pe cel din față până pe arătură

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, la ieșirea din Crainimăt. O autoutilitară nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers și a lovit mașina din fața sa, care vira dreapta. Aceasta din urmă a ajuns pe arătură.

Un bărbat aflat la volanul unei mașini înmatriculate în județul nostru, se îndrepta spre Bistrița. În curba de la ieșirea din Crainimăt spre oraș, acesta a vrut să vireze dreapta, pe o străduță ce ducea spre casa lui.

Din spate, o autoutilitară cu remorcă, se apropia în viteză. Șoferul acesteia, deși a frânat, nu a mai putut evita impactul, proiectând mașina mică…pe arătură.

În urma impactului, șoferul mașinii mici a fost rănit ușor. Acesta era singur în autoturism. În autoutilitară se aflau trei persoane. Acestea se îndreptau spre casă, cu mașina proaspăt cumpărată.

Un bărbat de 33 de ani, din județul Suceava, conducând o autoutilitară pe direcția de mers Beclean – Bistrița, pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare în mers, a colizionat cu autoturismul din fața sa, condus de un tânăr de 26 de ani, din județul Cluj, care a încetinit și a semnalizat pentru a face un viraj la dreapta. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile, într-un cap de pod. Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea ușoară a tânărului de 26 de ani. Ambii șoferi au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă pe fondul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...