6.6 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

FOTO: Noaptea, „ca hoții”, au demontat toboganul și au luat hinta!

Bistrițeanul.ro vă prezenta situația unui parc de joacă „reparat” de municipalitate. Cei din zonă susțin că angajații primăriei au venit „noaptea, ca hoții” ca să demonteze toboganul. Hinta stricată a fost totuși înlocuită în ziua următoare.

Zilele trecute, Bistrițeanul.ro vă prezenta situația unui parc de joacă din municipiu, „reparat” de angajații municipalității în luna august. După ce au trecut muncitorii, a rămas scheletul toboganului – care reprezenta un pericol, dar și o hintă ruptă.

Pericol într-un parc de joacă din municipiu, ”reparat” de angajații primăriei în luna august!

După apariția articolului, angajații primăriei au demontat toboganul și au luat hinta ruptă. Dar pe timp de noapte.

Apoi, a doua zi, s-au întors cu un nou șezut pentru hintă și au zis că toboganul NU-l mai repară.

Am revenit cu un update în legătură cu parcul copiilor de pe Aleea Rotundă. Azi noapte (n.r. 14/15 septembrie) a venit echipa de muncitori de au tăiat scheletul toboganului și au luat hinta. Noaptea, ca hoții, să nu îi vadă nimeni. Astăzi (n.r. 15 septembrie),  în jurul amiezii, au revenit cu o hintă nouă și la întrebarea când vor monta alt tobogan răspunsul a fost urmatorul:

Aici nu vom mai monta alt tobogan, că parcul va intra în reabilitare!

Poveștile astea le auzim de pe vremea fostului primar. Întrebarea mea a fost „Atunci când o să umblați după voturi o să îl reabilitați?!”  Răspunsul lor – „Probabil„. În concluzie, de ce mai plătim taxe și impozite? Să o ducă ei bine?”, a transmis tăticul grijuliu.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!