22 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

FOTO – O instituție situată la doi pași de zona zero a Bistriței s-a trezit cu un șarpe în interior! A fost nevoie de intervenția jandarmilor

Musafir periculos în clădirea care adăpostește mai multe instituții publice, printre care și Arhivele Naționale și Inspectoratul de Poliție Județean! Astăzi, la prânz, angajații de la Arhivele Naționale s-au trezit cu un șarpe care se „odihnea” pe unul dintre geamuri. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru ca șarpele să se reîntoarcă în natură.

Șarpele a fost observat de o angajată, care curăța geamurile instituției, în jurul prânzului. Din fericire nimeni nu a fost rănit, aceasta observându-l la timp.

Jandarmul care asigura paza și protecția instituției a solicitat la fața locului intervenția unui echipaj de jandarmi, care a rezolvat problema și a eliberat șarpele în mediul natural.

„Jandarmul care asigura misiunea de pază și protecție la această instituție a solicitat la fața locului intervenția unui echipaj din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Bistrița, care a capturat șarpele. Ulterior, acesta a fost eliberat în mediul său natural, fărăa prezenta niciun pericol pentru cetățeni”, informează Georgeta Cășvan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

Clădirea în care funcționează Arhivele Naționale este situată pe strada Gării, la doi pași de zona zero a orașului. Acolo mai funcționează și Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și Serviciul Român de Informații. Nu se știe cum a ajuns șarpele tocmai în mijlocul orașului…

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.