25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO: O șoferiță a făcut praf două mașini într-o intersecție pe DN 17

Un accident rutier a avut loc la intersecția DN 17 cu un drum comunal din Crainimăt. O șoferiță nu a acordat prioritate, făcând praf mașina ei și cea condusă de un tinerel de 19 ani.

Un accident rutier a avut loc în această seară în localitatea Crainimăt.

O șoferiță a ieșit în DN 17, de pe un drum comunal, fără să se asigure.

A lovit din plin un autoturism condus regulamentar de un tinerel de 19 ani.

Pe lângă pagubele materiale însemnate, șoferița a ajuns și la spital.

În această seară, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au intervenit la un accident rutier produs pe Drumul Național 17 în localitatea Crainimăt. Polițiștii au constatat că un autoturism condus de o femeie de 28 de ani din Crainimat, a colizionat la intersecția unui drum comunal cu cel național, un alt autoturism condus de un tânăr de 19 ani din Braniștea. În urma accidentului rezultând rănirea șoferiței. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. În continuare se efectuează cercetări de către Poliția orașului Beclean, sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă în cadrul unui dosar penal” explică reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...