18 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

FOTO: Parcul auto al Primăriei Năsăud, înnoit cu 8 mașini electrice. Au sosit și primele microbuze noi

Două dintre microbuzele aferente proiectului de mobilitate urbană au ajuns ieri la Năsăud, urmând ca luni să ajungă și celelalte trei – anunță primarul Dorin Vlașin. Tot ieri au sosit și 8 mașini electrice, care vor înnoi parcul auto al Primăriei Năsăud.

Dragi năsăudeni,

Iată că putem spune, cu mare bucurie, că Năsăudul se modernizează pe zi ce trece.

Astăzi am avut împlinirea de a primi două dintre microbuzele aferente proiectului de mobilitate urbană, urmând ca luni să ajungă și celelalte 3, după o călătorie îndelungată și cu multe obstacole. La începutul anului viitor vor fi demarate și celelalte proceduri pentru operaționalizarea sistemului de transport public din oraș și cele două cartiere, inclusiv angajarea personalului necesar.

Cu siguranță, toată lumea așteaptă cu sufletul la gură acest serviciu accesibil și eficient, în special persoanele vârstnice, elevii, persoanele cu nevoi speciale”, spune primarul Dorin Vlașin.


Ieri au sosit și cele 8 mașini electrice (obținute gratuit printr-un proiect finanțat de Administrația Fondului pentru Mediu), care vor înnoi parcul auto al Primăriei orașului Năsăud și vor deservi departamentele aflate în serviciul direct al comunității, dar și instituții aflate în subordinea Consiliului Local Năsăud.

Ne bucură faptul că reușim să îmbunătățim serviciile publice, dar și că, încet-încet reușim tranziția spre o energie verde, spre o comunitate cu mentalitate deschisă modernizării și, reușind, în aceste timpuri dificile, să facem importante economii la bugetul local„, a mai adăugat primarul orașului Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Si unde le parcheaza? Pe pistele de pietoni si in strada? Cum fac acum de exemplu cei de la locala si politia (MAI)? Ca e plin de masini de politie parcate pe langa sectie si pe langa primarie, chiar si pe locurile cu plata (bine-nteles ca ei nu platesc, desi oricine, orice statut ar avea, trebuie sa plateasca)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?