12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Spectacol caritabil YOLO Studio Bistrița şi Cheers All Stars, mâine, la Sala Polivalentă

Este al 8-lea an în care YOLO Studio Bistrița & Cheers All Stars și invitații lor organizează un spectacol caritabil de Crăciun. Evenimentul va avea loc mâine, la Sala Polivalentă din parcul municipal, de la ora 16:00.

Crăciunul e despre iubire, căldură, liniște și dăruire. Este al 8-lea an în care alături de familia YOLO & Cheers și invitați, vom întâmpina împreună sărbătorile, primind și dând bună stare în pași de dans și acorduri muzicale”, spun organizatorii.

Pe scenă vor mai urca Alen Clay David și Grupul Vocal Tradițional SPICE – prof. coord. Anamaria Marti.

Costul biletelor (donație) este de 30 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii, acestea putând fi achiziționate de la recepția studioului YOLO de pe strada Gheorghe Șincai, nr. 37, între orele 16:00-20:30.

Haideți alături de noi să simțim magia sărbătorilor de iarnă, fiind alături de cei ce trec zilnic prin dificultăți! În următoarele zile revenim și cu cazurile pe care le vom ajuta în urma spectacolului”, a mai precizat sursa citată.

Detalii și informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0771 516 392.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?