12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

FOTO: Pasionații de robotică de la Bolts and Gears, la final de sezon: „Miorița este învingătoare!”

Tinerii liceeni pasionați de robotică de la Bolts and Gears au încheiat sezonul cu rezultate excelente! „După 8 luni de muncă, 3 prototipuri și nenumărate ore petrecute în atelier, suntem mândri să anunțăm că sezonul 5 a luat sfârșit cu rezultate foarte bune… Miorița este învingătoare!”, au transmis tinerii, făcând aluzie la mascota lor.

Au fost 8 luni de muncă intensă pentru liceenii de la Bolts and Gears. Au petrecut nenumărate ore în atelier, printre componente, dar a meritat! 

Cele 617 puncte înscrise au pus echipa noastră pe locul 10 din 32.

Felicităm departamentele de asamblare și programare pentru efortul depus! Perseverența lor a fost răsplătită cu locul 2 la premiul „Control” – premiu tehnic oferit pentru folosirea eficientă a sistemelor robotului…”, au transmis cei de la Bolts and Gears.

Elevii care fac parte din Bolts and Gears au ținut să mulțumească sponsorilor TSK TESTSYSTEMS, Restaurant Plan B, Teraplast, Sorina Drecsan, Doris Rai și partenerilor Tășuleasa Social.

O contribuție importantă în reușita lor a venit din partea Colegiului Național „Liviu Rebreanu” Bistrița, a Palatului Copiilor și a celor de la Poarta Transilvaniei.

Mulțumim membrilor pentru devotamentul față de echipă. Mulțumim părinților pentru sprijinul acordat, și nu în ultimul rând, vă mulțumim celor de acasă pentru încurajări!”, au conchis voluntarii pasionați de robotică.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!