4.6 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

FOTO: Pasionații de robotică de la Bolts and Gears, la final de sezon: „Miorița este învingătoare!”

Tinerii liceeni pasionați de robotică de la Bolts and Gears au încheiat sezonul cu rezultate excelente! „După 8 luni de muncă, 3 prototipuri și nenumărate ore petrecute în atelier, suntem mândri să anunțăm că sezonul 5 a luat sfârșit cu rezultate foarte bune… Miorița este învingătoare!”, au transmis tinerii, făcând aluzie la mascota lor.

Au fost 8 luni de muncă intensă pentru liceenii de la Bolts and Gears. Au petrecut nenumărate ore în atelier, printre componente, dar a meritat! 

Cele 617 puncte înscrise au pus echipa noastră pe locul 10 din 32.

Felicităm departamentele de asamblare și programare pentru efortul depus! Perseverența lor a fost răsplătită cu locul 2 la premiul „Control” – premiu tehnic oferit pentru folosirea eficientă a sistemelor robotului…”, au transmis cei de la Bolts and Gears.

Elevii care fac parte din Bolts and Gears au ținut să mulțumească sponsorilor TSK TESTSYSTEMS, Restaurant Plan B, Teraplast, Sorina Drecsan, Doris Rai și partenerilor Tășuleasa Social.

O contribuție importantă în reușita lor a venit din partea Colegiului Național „Liviu Rebreanu” Bistrița, a Palatului Copiilor și a celor de la Poarta Transilvaniei.

Mulțumim membrilor pentru devotamentul față de echipă. Mulțumim părinților pentru sprijinul acordat, și nu în ultimul rând, vă mulțumim celor de acasă pentru încurajări!”, au conchis voluntarii pasionați de robotică.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...