20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

FOTO: Pasionații de robotică de la Bolts and Gears, la final de sezon: „Miorița este învingătoare!”

Tinerii liceeni pasionați de robotică de la Bolts and Gears au încheiat sezonul cu rezultate excelente! „După 8 luni de muncă, 3 prototipuri și nenumărate ore petrecute în atelier, suntem mândri să anunțăm că sezonul 5 a luat sfârșit cu rezultate foarte bune… Miorița este învingătoare!”, au transmis tinerii, făcând aluzie la mascota lor.

Au fost 8 luni de muncă intensă pentru liceenii de la Bolts and Gears. Au petrecut nenumărate ore în atelier, printre componente, dar a meritat! 

Cele 617 puncte înscrise au pus echipa noastră pe locul 10 din 32.

Felicităm departamentele de asamblare și programare pentru efortul depus! Perseverența lor a fost răsplătită cu locul 2 la premiul „Control” – premiu tehnic oferit pentru folosirea eficientă a sistemelor robotului…”, au transmis cei de la Bolts and Gears.

Elevii care fac parte din Bolts and Gears au ținut să mulțumească sponsorilor TSK TESTSYSTEMS, Restaurant Plan B, Teraplast, Sorina Drecsan, Doris Rai și partenerilor Tășuleasa Social.

O contribuție importantă în reușita lor a venit din partea Colegiului Național „Liviu Rebreanu” Bistrița, a Palatului Copiilor și a celor de la Poarta Transilvaniei.

Mulțumim membrilor pentru devotamentul față de echipă. Mulțumim părinților pentru sprijinul acordat, și nu în ultimul rând, vă mulțumim celor de acasă pentru încurajări!”, au conchis voluntarii pasionați de robotică.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!