4.4 C
Bistrița
miercuri, octombrie 20, 2021

FOTO: Pasteluri diafane şi luminoase, într-o nouă colecţie SENSE inspirată de peisajul culturalo-stilistic al primăverii 2019

Pastelurile reprezintă mai mult decât o efuziune romantico-delicată în toiul unei primăveri care stârneşte pasiuni şi care ştie foarte bine la ce resorturi trebuie să apeleze pentru a te opri, fie şi pentru câteva clipe, din ritmul activităţilor cotidiene şi a-ţi imagina un scenariu numai bun de transpus în realitate. Cu tot cu norii din vată de zahăr şi cu acel Cadillac roz care te invită să porneşti într-o aventură… delicioasă.

Noile pasteluri propuse de SENSE în colecţia primăvară-vară 2019, abordează stilul şi moda dintr-o perspectivă extrem de actuală şi fresh, menită a-i oferi look-ului feminin update-ul de care are nevoie pentru a se desprinde de negrul apăsător al zilelor reci.

Inspirate de culorile bomboanelor fondante şi ale irezistibilelor macarons, piesele vestimentare SENSE, concepute de designerul Andreea Tincu, te introduc într-un univers care sugerează o primăvară plină de spontaneitate şi de „petits plaisirs” care îţi aduc zâmbetul pe buze şi îţi îmbujorează delicat obrajii. Nu este o simplă proiecţie, ci o realitate stilistică care odată conştientizată, te va face să percepi practic imposibilă primăvara fără pasteluri.

Purtate din cap până în picioare sau ca accente integrate în ţinutele de zi cu zi, pastelurile înfrumuseţează discret look-ul şi ascund o versatilitate extremă, putându-se lesne asorta oricăror alte nuanţe sau putând surprinde prin abilitatea de a evidenţia culorile în compania cărora se află. În afara faptului că pastelurile bine strunite denotă un clasicism indisputabil, sunt extrem de adaptabile şi de „blânde” vizual. Ceea ce le face ideale pentru primăvară, indiferent de vârstele garderobei.

Rozul trandafiriu conturează un look foarte tineresc şi proaspăt, în asociere cu vernil, galben pal sau cu un mov luminos, bleu-ul delicat inspiră rafinament şi eleganţă în compania unui beige-ivoire sau a unui gri discret, iar tonurile de vernil şi de liliachiu sunt puse excelent în valoare de gama de nuanţe neutre, ce par încălzite de soare – nisipiu, beige, cappuccino.

Croite impecabil şi gândite pentru a avantaja orice tip de siluetă – rochiile, cămăşile, bluzele, fustele şi cardiganele SENSE în nuanţe pastel, atrag şi prin calitatea excepţională a ţesăturilor, alese special pentru a conferi un confort sporit în timpul purtării şi pentru a ajuta corpul să se adapteze perfect temperaturilor: vâscoză, un tip de fibră potrivită pentru piesele delicate şi vaporoase, răcoroasă şi comodă, boucle fin, care îşi păstrează foarte bine forma, se usucă repede şi rareori se şifonează, având diferite amestecuri de fibre, plăcute la atingere, prietenoase cu pielea şi cu mediul înconjurător, şi nu în ultimul rând – rezistente în faţa trecerii vremii şi purtărilor.

De asemenea, un loc special în colecţia primăvară-vară 2019 SENSE, îl ocupă tricotajele fine de sezon, uşoare ca un fulg, răcoroase, realizate din amestec de bumbac şi vâscoză, şi extrem de versatile.

Tricotajele SENSE îşi păstrează perfect forma în timp, nu se scămoşează, iar mare parte a bumbacului utilizat este ecologic.

Săptămânal, selecţia de piese SENSE este completată cu noi modele, acestea fiind disponibile atât în magazinele din Bucureşti şi din ţară, cât şi în magazinul online www.fashionsense.ro.

————————————————————————————

Despre SENSE

SENSE este un business de familie, înfiinţat la Roman, în anul 1997, de către soţii Cristina şi Sorin Chiriac. De la o mică secţie cu 40 de angajaţi, marca românească a ajuns în prezent la peste 800 de angajaţi, mândrindu-se cu o reţea naţională de 17 magazine, completată de magazinul online www.fashionsense.ro.

O parte din producţie este destinată exportului, în timp ce un alt sector lucrează exclusiv pentru Sense. În total,  există trei centre de creaţie şi de cercetare, unul la Iaşi şi două la Roman, acestea din urmă fiind specializate pe ţesături şi tricotaje. Toate colecţiile brandului poartă semnătura designerului Andreea Tincu.

Magazinele SENSE sunt situate în Bucureşti (Flagship Store – Str. Jean-Louis Calderon nr.54), Alba-Iulia, Arad, Bacău, Timişoara, Bistriţa, Botoşani, Brăila, Braşov, Constanţa, Iaşi, Galaţi, Piatra Neamţ, Roman, Piteşti, Ploieşti, Târgu Mureş, în 2019 brandul urmând să îşi extindă reţeaua şi în alte oraşe.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: 

De ce ai nevoie de Magic 5 Bistrița pentru afacerea ta?

Magic 5 Bistrița este ingredientul lipsă ce va ajuta la propulsarea afacerii dumneavoastră către următorul nivel.