27.7 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

FOTO – Percheziții la Rodna: Șapte persoane duse la audieri!

Descinderi în Rodna, la mai multe domicilii și firme. Șapte persoane au fost duse la audieri! Dosarul penal vizează infracțiunea de contrabandă cu produse vamale și accizabile.

Mai multe locuințe și sedii de firme din Rodna au fost luate azi la puricat de mascați.

Cele 7 percheziții au fost făcute într-un dosar penal aflat în instrumentarea procurorilor D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud împreună cu polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ BN.

Infracțiunea – Contrabandă cu produse vamale și accizabile.

La percheziții au fost descoperite și indisponibilizate o armă letală de vânătoare aflată în circuitul ilegal, 375 de litri de alcool, lemn perforat pe interior, cu privire la care există suspiciuni că a fost folosit la transportarea unor produse supuse accizării. Totodată, au mai fost ridicate în vederea continuării cercetărilor înscrisuri cu valoare probatorie” – explică reprezentanții IPJ BN.

Șapte persoane au fost duse la audieri la sediul IPJ BN.

În cauză sunt efectuate demersuri pentru identificarea și indisponibilizarea unor bunuri în vederea aplicării măsurii sechestrului asigurator. La activități au participat polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Investigații Criminale, Ordine Publică, Criminalistic și Acțiuni Speciale” – mai transmit polițiștii bistrițeni.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...