-5.3 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Răpus de COVID la doar 24 ani! Tânărul bistritean nu avea alte afecțiuni

Un tânăr de doar 24 de ani din Bistrița-Năsăud a murit în urma infectării cu Covid-19. Acesta nu era vaccinat și nu avea comorbidități. În ultimele 24 de ore, 8 persoane au murit după ce s-au infectat cu virusul.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, printre persoanele care au decedat în ultimele 24 de ore, ca urmare a infectării cu Covid-19 se numără și un tânăr de 24 de ani din Bistrița-Năsăud.

Se pare că acesta nu era vaccinat și nu avea alte comorbidități care să-și grăbească sfârșitul. Acesta era cea mai tânără persoană care a decedat în ultimele 24 de ore din cauza Covid-19. Alte 4 persoane cu vârste cuprinse între 30 și 39 de ani și-au pierdut viața.

În utimele 24 de ore, 8 bistrițeni și-au pierdut viața după ce s-au infectat cu Covid-19. 86 de bistrițeni au fost depistați pozitiv cu Covid-19.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: