-0.1 C
Bistrița
vineri, decembrie 8, 2023

FOTO: Pieton lovit din plin de TIR, în Teaca!

Un accident rutier a avut loc în Teaca, în urmă cu puțin timp. Un pieton a fost lovit de un TIR.

Echipaje ale ISU BN și SVSU Teaca au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Teaca.

S-ar părea că un pieton care ar fi circulat pe mijlocul drumului, un bărbat din Viile Tecii, ar fi fost lovit, din plin, de un TIR.

Conform martorilor, echipajul medical ajuns la locul accidentului a încercat să-l salveze.

Bărbatul e mort, sigur!”, ne-a scris Florin B.

În sprijin a fost trimis și un echipaj TIM. În aceste momente este efectuat protocolul de resuscitare, iar durata acestuia este de 50 de minute. Revenim cu informații”, au transmis, pentru Bistrițeanul.ro, reprezentanții ISU BN.

UPDATE:

Din păcate, bărbatul nu a putut fi salvat.

Victima din accidentul rutier de la Teaca este decedată. E vorba de un bărbat de aproximativ 75 de ani”, transmit reprezentanții ISU BN.

Conform primelor măsurători și verificări, efectuate la fața locului de către polițiștii Serviciului Rutier, a rezultat faptul că, în această seară, în jurul orei 19:00, pe drumul național 15A, la ieșire din localitate Teaca, un bărbat de 49 de ani, din Galați, șoferul unui autotren care circula pe direcția Teaca-Bistrița, a accidentat un bărbat în vârstă de 74 de ani, din Viile Tecii, care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă. Din păcate, în urma accidentului, acesta a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea exactă a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul. Traficul rutier a fost blocat în zonă pentru aproximativ o oră. În acest moment se circulă alternativ, pe o bandă, iar polițiștii dirijează circulația”, transmit reprezentanții IPJ BN.

 

Foto- Florin B.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.