FOTO: Plouă în căsuța Micilor Prinți…! „Ne ajutați să trecem peste iarnă?”

0
903

A venit toamna, iar în căsuța „Micilor Prinți” a început să plouă. Și-au propus să construiască alături un centru de zi pentru tinerii și adulții cu tulburări de dezvoltare din Transilvania… Dar până atunci trebuie să-i ajutăm să treacă de iarnă:

Micii Prinți din Bistrița au fost vizitați astăzi de prietenii și partenerii lor de la ISU Bistrița-Năsăud. Pompierii bistrițeni au dat o mână de ajutor celor din Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism din Bistriţa. 

Partenerii și prietenii noștri de la ISU Bistrița-Năsăud ne-au venit în ajutor. Au curățat jgheaburile – care trebuie schimbate – au găsit găuri în acoperiș – care trebuie reparat…”, a povestit Ana Dragu, psihologul care coordonează activitatea micilor prinți.

Ana Dragu a mai dezvăluit că și-ar fi dorit anul acesta să etajeze clădirea unde activează Centrul „Micul Prinț”. Pentru că aici visa să deschidă un centru de zi pentru tinerii și adulții cu tulburări de dezvoltare din Transilvania…

Însă devizul se ridică la 40.000 de euro, bani pe care, în an de pandemie, cu zero suport de la stat nu îi avem”, a mai recunoscut Ana Dragu. 

Până la extinderea proiectului lor, însă, micii prinți ar trebui sprijiniți să treacă peste iarnă cu bine.

Ne ajutați să trecem peste iarnă? Dacă aveți idee cine ne poate ajuta gratuit cu reparații cât să trecem cu bine peste iarnă vă rugăm să ne anunțați…”, a mai transmis Ana Dragu. 

Cei care doresc să-i sprijine pe Micii Prinți să descopere lumea generoasă în care trăiesc – pot să-i contacteze la adresa lor, pe Bulevardul Independenței nr. 79, Bistrița. Telefon 0744 903 292, e-mail [email protected]

http://www.centruldeautism.ro