7.1 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Femeie dispărută de acasă, salvată în ultima clipă din apele Someșului

O femeie dispărută în această dimineață de acasă a fost salvată în ultima clipă de către polițiști din apele Someșului. Se pare că aceasta a plecat de acasă fără să spună cuiva vreun cuvânt.

Femeia de 74 de ani este din Beclean și a fost dată dispărută în această dimineață, de către fiica sa. Polițiștii din Beclean, care o căutau, au reușit să o salveze din apele Someșului.

Se pare că femeia, care are probleme de sănătate, a plecat de acasă fără să sufle cuiva vreun cuvânt.

„În urma căutărilor desfășurate, polițiștii de la Investigații Criminale din Beclean au observat-o pe femeie în râul Someș și au scos-o imediat din apă. Aceasta era conștientă și a fost preluată de echipajele medicale pentru mai multe investigații”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean.

Femeia a fost găsită de echipajele medicale SMURD în șoc hipotermic și a fost transportată la Compartimentul Primiri Urgențe al Spitalului Orășenesc Beclean pentru îngrijiri medicale.

Se pare că femeia ar fi încercat să își pună capăt zilelor.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...