14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

FOTO: Polițiști, jandarmi și pompieri din toată țara se întrec în Bistrița la tenis de masă

Peste 100 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne participă, în perioada 9-11 aprilie, la etapa finală a Campionatului de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne. Competiția se desfășoară în Sala Olimpică „Gheorghe Bozga” a Clubului Sportiv Municipal Bistrița, pe mai multe categorii de vârstă.

Astăzi, în Sala Olimpică „Gheorghe Bozga” a Clubului Sportiv Municipal Bistrița, a avut loc festivitatea de deschidere a etapei finale a Campionatului de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne.

Etapa finală a Campionatului de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne se desfăşoară în perioada 9-11 aprilie a.c., în Sala Olimpică „Gheorghe Bozga” a Clubului Sportiv Municipal Bistriţa, pe următoarele categorii de vârstă: până la 35 de ani, între 35 şi 45 de ani şi peste 45 de ani, bărbați și femei.

Astfel, în perioada menționată, zilnic, între orele 09.30-13.00, respectiv 16.00-19.00 vor concura peste 100 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, calificați în etapa finală. Pe perioada competiției, arbitrajul va fi coordonat de către domnul profesor Marian Filipaș”, potrivit IPJ BN.

Din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române participă 26 de jucători, dintre care doi sunt reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud – plt. maj. Măgurean Gabriel și sg. maj. Moldovan Alin.

Competiția este organizată de către Centrul Cultural al M.A.I., împreună cu Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bistrița” al județului Bistrița-Năsăud, Inspectoratul Județean de Jandarmi „Gelu Voievod” Bistrița-Năsăud, Clubul Sportiv Municipal Bistrița și Asociația Sportivă Club Dinamo 6 Bistrița.

Joi, de la ora 12.30, va avea loc festivitatea de premiere a câștigătorilor.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?