20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

FOTO: Povestea lui Bine – Rău a bucurat peste 170 de copii din Bistrița și Strâmba

Cu ocazia Zilei Copilului, Rotary Club Bistrița Nosa a organizat spectacolul de teatru „Povestea lui Bine – Rău”. Evenimentul s-a desfășurat la Sinagoga din Bistrița, acolo unde au evoluat actorii trupei Mini Reactor din Cluj-Napoca.

Peste 170 de copii de la Școlile Gimnaziale din Strâmba, „Ștefan cel Mare” Bistrița și Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița au urmărit emoționați și încântați spectacolul de teatru profesionist, în care actorii și-au jucat rolurile perfect, spre satisfacția celor din sală care au avut parte și de o minunată proiecție de lumini, pe tot parcursul piesei de teatru.

Unul dintre proiectele principale ale Clubului Rotary Bistrița Nosa este „Rotary susține educația”, iar această piesă de teatru a fost organizată tocmai din dorința clubului de a promova cultura printre copiii județului.

Cu această ocazie am reușit să oferim șansa vizionării unei piese de teatru cu actori profesioniști copiilor din Bistrița, dar, în mod special, celor aproximativ 30 de copii care învață la Școala Generală din Strâmba, unde nu au prea des ocazia să se bucure de așa ceva…”, au precizat cei de la Rotary Club Bistrița Nosa.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.