13.4 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

FOTO: Povestea lui Bine – Rău a bucurat peste 170 de copii din Bistrița și Strâmba

Cu ocazia Zilei Copilului, Rotary Club Bistrița Nosa a organizat spectacolul de teatru „Povestea lui Bine – Rău”. Evenimentul s-a desfășurat la Sinagoga din Bistrița, acolo unde au evoluat actorii trupei Mini Reactor din Cluj-Napoca.

Peste 170 de copii de la Școlile Gimnaziale din Strâmba, „Ștefan cel Mare” Bistrița și Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița au urmărit emoționați și încântați spectacolul de teatru profesionist, în care actorii și-au jucat rolurile perfect, spre satisfacția celor din sală care au avut parte și de o minunată proiecție de lumini, pe tot parcursul piesei de teatru.

Unul dintre proiectele principale ale Clubului Rotary Bistrița Nosa este „Rotary susține educația”, iar această piesă de teatru a fost organizată tocmai din dorința clubului de a promova cultura printre copiii județului.

Cu această ocazie am reușit să oferim șansa vizionării unei piese de teatru cu actori profesioniști copiilor din Bistrița, dar, în mod special, celor aproximativ 30 de copii care învață la Școala Generală din Strâmba, unde nu au prea des ocazia să se bucure de așa ceva…”, au precizat cei de la Rotary Club Bistrița Nosa.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...