10.7 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

FOTO – Prințul Nicolae, nepotul Regelui Mihai I, în vizită la Colegiul „Petru Rareș” din Beclean: Un moment istoric!

Un moment istoric pentru Colegiul Național „Petru Rareș” din Beclean… Prințul Nicolae, nepotul Regelui Mihai I, a vizitat Colegiul Național „Petru Rareș” din Beclean. A fost vorba despre o vizită privată.

Prințul Nicolae, nepotul MS Regele Mihai I, a vizitat ieri Colegiul Național „Petru Rareș”. A fost vorba despre o vizită privată la care au fost prezenți reprezentanți ai Clubului Monarhiștilor din Bistrița. Nici primarul Nicolae Moldovan nu a lipsit de la eveniment.

Preotul paroh al Parohiei Ortodoxe I Beclean a descris vizita ca fiind „un moment istoric”.

Timp de două ore am discutat împreună cu colegii profesori și alți invitați despre diverse teme de interes social și național”, a transmis preotul Adrian Cherhaț.

S-a discutat despre educație, voluntariat și responsabilitatea contemporanilor în fața provocărilor lumii de azi.

S-a discutat inclusiv despre posibilitatea restaurării Monarhiei în România – după cum a relatat preotul Adrian Cherhaț. 

O personalitate de o noblețe aparte, firească, deschisă, cu un simț și o viziune profundă a realităților din țara noastră. Toate răspunsurile oferite de prințul Nicolae au fost extraordinar de echilibrate și realiste, cu un bun simț aparte.

Îndrăznesc să spun că, dacă vreodată prin voința naționala sau politică, se va restaura Monarhia, va fi un Rege foarte potrivit pentru România.

Iar țara noastră va renaște într-o nouă perspectivă. Senzația mea de la finalul întâlnirii a fost că mai avem o șansă să redevenim ceea ce am fost cândva și mai mult decât atât. De luat aminte, și pentru decidenții politici și pentru Casa Regală!”, a concluzionat preotul Adrian Cherhaț. 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Că sa fi monarh trebuie săa ai educație în acest sens. Individul respectiv, renegat chiar de familia regală, asistată social în întregul ei, a beneficiat doar, neavând nimic de oferit. Plagă pe un popor și așa năpăstuit, asta poate fi monarhia.
    Cei care credeți în utilitatea ei într-o lume modernă sunteți niște bezmetici, la rândul vostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: