8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

FOTO – Prințul Nicolae, nepotul Regelui Mihai I, în vizită la Colegiul „Petru Rareș” din Beclean: Un moment istoric!

Un moment istoric pentru Colegiul Național „Petru Rareș” din Beclean… Prințul Nicolae, nepotul Regelui Mihai I, a vizitat Colegiul Național „Petru Rareș” din Beclean. A fost vorba despre o vizită privată.

Prințul Nicolae, nepotul MS Regele Mihai I, a vizitat ieri Colegiul Național „Petru Rareș”. A fost vorba despre o vizită privată la care au fost prezenți reprezentanți ai Clubului Monarhiștilor din Bistrița. Nici primarul Nicolae Moldovan nu a lipsit de la eveniment.

Preotul paroh al Parohiei Ortodoxe I Beclean a descris vizita ca fiind „un moment istoric”.

Timp de două ore am discutat împreună cu colegii profesori și alți invitați despre diverse teme de interes social și național”, a transmis preotul Adrian Cherhaț.

S-a discutat despre educație, voluntariat și responsabilitatea contemporanilor în fața provocărilor lumii de azi.

S-a discutat inclusiv despre posibilitatea restaurării Monarhiei în România – după cum a relatat preotul Adrian Cherhaț. 

O personalitate de o noblețe aparte, firească, deschisă, cu un simț și o viziune profundă a realităților din țara noastră. Toate răspunsurile oferite de prințul Nicolae au fost extraordinar de echilibrate și realiste, cu un bun simț aparte.

Îndrăznesc să spun că, dacă vreodată prin voința naționala sau politică, se va restaura Monarhia, va fi un Rege foarte potrivit pentru România.

Iar țara noastră va renaște într-o nouă perspectivă. Senzația mea de la finalul întâlnirii a fost că mai avem o șansă să redevenim ceea ce am fost cândva și mai mult decât atât. De luat aminte, și pentru decidenții politici și pentru Casa Regală!”, a concluzionat preotul Adrian Cherhaț. 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Că sa fi monarh trebuie săa ai educație în acest sens. Individul respectiv, renegat chiar de familia regală, asistată social în întregul ei, a beneficiat doar, neavând nimic de oferit. Plagă pe un popor și așa năpăstuit, asta poate fi monarhia.
    Cei care credeți în utilitatea ei într-o lume modernă sunteți niște bezmetici, la rândul vostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: