14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

MedTotal – cea mai nouă policlinică din municipiul Bistrița! Aici găsești medicii de care ai nevoie

Policlinica MedTotal este deschisă în Bistrița, pe str. 1 Decembrie, nr. 30. Unitatea medicală dispune o sală de mică chirurgie și tratamente, dar și o sală de ecografie.

MedTotal oferă consultații pentru următoarele specialități medicale: Ortopedie și Traumatologie, Chirurgie plastică, Chirurgie generală, Chirurgie vasculară, Neurochirurgie, O.R.L., Medicină internă, Dermatologie, Psihiatrie, Neurologie, Cardiologie, Urologie, Nutriție, Psihologie, Reumatologie și Endocrinologie.

De asemenea, unitatea medicală dispune o sală de mică chirurgie și tratamente, dar și o sală de ecografie.

Prin punctul de recoltare din cadrul Policlinicii MedTotal, accesul pacienților la o gamă complexă de analize medicale de laborator este ușurat.

Experiența medicilor, împreună cu echipamentele de ultimă generație, oferă pacienților care trec pragul Policlinicii MedTotal consulturi de cea mai înaltă calitate.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile oferite de Policlinica MedTotal, nu uita să dai un like paginii de Facebook https://www.facebook.com/policlinica.medtotal/.

Ai grijă de sănătatea ta și sună pentru o programare la numărul de telefon 0744 405 448.

MedTotal – Policlinica ta, tratamentul TOTAL pentru sănătatea ta!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!