-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

MedTotal – cea mai nouă policlinică din municipiul Bistrița! Aici găsești medicii de care ai nevoie

Policlinica MedTotal este deschisă în Bistrița, pe str. 1 Decembrie, nr. 30. Unitatea medicală dispune o sală de mică chirurgie și tratamente, dar și o sală de ecografie.

MedTotal oferă consultații pentru următoarele specialități medicale: Ortopedie și Traumatologie, Chirurgie plastică, Chirurgie generală, Chirurgie vasculară, Neurochirurgie, O.R.L., Medicină internă, Dermatologie, Psihiatrie, Neurologie, Cardiologie, Urologie, Nutriție, Psihologie, Reumatologie și Endocrinologie.

De asemenea, unitatea medicală dispune o sală de mică chirurgie și tratamente, dar și o sală de ecografie.

Prin punctul de recoltare din cadrul Policlinicii MedTotal, accesul pacienților la o gamă complexă de analize medicale de laborator este ușurat.

Experiența medicilor, împreună cu echipamentele de ultimă generație, oferă pacienților care trec pragul Policlinicii MedTotal consulturi de cea mai înaltă calitate.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile oferite de Policlinica MedTotal, nu uita să dai un like paginii de Facebook https://www.facebook.com/policlinica.medtotal/.

Ai grijă de sănătatea ta și sună pentru o programare la numărul de telefon 0744 405 448.

MedTotal – Policlinica ta, tratamentul TOTAL pentru sănătatea ta!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.