14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

FOTO: Pungile de plastic îmbolnăvesc Pământul…!

„Pungile de plastic îmbolnăvesc Pământul!”, a spus Victor, un băiețel de 4 ani, când a văzut cei peste 100 de saci de gunoaie – adunate de pe Dealul Sigmirului, în doar câteva ore… Printre cei care au pus umărul la curățenia generală și a adunat gunoaiele din natură s-a aflat și un deputat:

Sute de voluntari au împânzit în acest weekend județul, implicându-se, în diferite zone, în curățenia generală inițiată în cadrul proiectului „Let’s Do It Romania!”. Li s-a alăturat și deputatul Ionuț Simionca de la PMP care, alături de câțiva prieteni, a ieșit în weekend la iarbă verde, pe Dealul Sigmirului. Nu pentru a face un grătar, ci pentru a strânge peturile de plastic și mizeriile rămase în urma unor concetățeni care au trecut prin zonă.

Împreună cu oameni dragi mie, am hotărât acum ceva vreme să contribuim, cu puțin, la curățenia locurilor din jurul Bistriței care ne sunt la suflet. Am început cu Dealul Sigmirului…”, a precizat deputatul Ionuț Simionca, adăugând că – deși  avem cu toții responsabilitatea civică să curățăm în urma noastră, ar fi de mare ajutor dacă autoritățile ar amplasa un container pentru gunoaie și niște toalete ecologice.

Pungile de plastic îmbolnăvesc Pământul!”, i-a spus Victor, un băiețel de 4 ani, deputatului Ionuț Simionca, văzând cei peste 100 de saci de gunoaie adunate de pe Dealul Sigmirului, fapt care i-a confirmat politicianului un lucru: „Am făcut bine să interzicem, printr-o lege votată în primăvară, comercializarea pungilor de plastic…”, a conchis deputatul, făcând totodată apel la Primăria Municipiului Bistrița să ridice sacii cu gunoaie adunate de pe Dealul Sigmirului.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?