2.7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

FOTO- Rebrișoara: A încercat să evite doi bătrânei, dar i-a acroșat și a ajuns și cu autoutilitara în șanț

Un accident rutier a avut loc în această seară în Rebrișoara. Doi bătrânei au vrut să treacă strada. Un tinerel aflat la volanul unei autoutilitare a încercat să-i evite, dar i-a acroșat. Apoi a ajuns cu autoutilitara în șanț.

Echipaje ale ISU BN, SAJ BN și Poliției au intervenit în această seară în localitatea Rebrișoara. Aici a avut loc un accident rutier.

Doi bătrânei au intenționat să traverseze strada prin loc nepermis. Un tinerel ce conducea o autoutilitară i-a văzut, a încercat să-i evite, dar i-a acroșat, iar apoi a ajuns cu autovehiculul în șanț.

Totuși, cei doi pietoni nu au fost grav răniți, doar femeia având nevoie de îngrijiri medicale.

Conform primelor verificări, efectuate la fața locului, în această seară, în jurul orei 19:40, pe drumul național 17D, în localitatea Rebrișoara, un tânăr de 18 ani, din Rodna, care conducea o autoutilitară pe direcția Feldru – Năsăud, a surprins și accidentat o femeie de 71 de ani și un bărbat de 77 de ani, ambii din localitate, angajați neregulamentar în traversarea străzii. În încercarea de a evita impactul, microbuzul a ajuns într-un șanț. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Năsăud”, transmit reprezentanții IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...