19.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FOTO: S-a deschis al treilea magazin EXPRESS OPTIC din Bistrița! În blocul Lama, la parter

Express Optic a deschis la Bistrița, zilele trecute, al treilea magazin de optică medicală din oraș. Peste 2000 de rame de ochelari diferite, la prețuri pentru toate buzunarele, vă așteaptă în magazinele din centrul vechi și la cel mai nou, deschis la parterul blocului Lama. „Oferim cel mai rapid sistem de garanții, problemele se rezolvă foarte repede, iar prețurile sunt foarte accesibile”, a declarat Mihai Jucan, managerul Express Optic.

„Partenerul nostru pe partea de lentile este Essilor, nr. 1 la nivel mondial, dar colaborăm și cu Zeiss, Hoya sau Roodenstock. Practic, putem aduce efectiv orice lentilă posibilă, de orice marcă. În magazinele noastre oferim o atenție deosebită în cadrul consultației și facem oferte personalizate, în funcție de nevoile clientului. Fiecare magazin are un atelier de șlefuit și montaj lentile digitalizat, practic fără erori. Suntem partener de top Luxottica, astfel că putem aduce orice ramă din portofoliul lor, fiind distribuitor oficial în Bistrița al produselor lor”, descrie managerul Mihai Jucan oferta Express Optic pentru clienții din Bistrița.

Zilele trecute, Express Optic a deschis al treilea magazin din Bistrița, la parterul blocului Lama, într-un spațiu mare, generos, amenajat și proiectat de firma Pro Euro Build, din Bistrița, partener care s-a dovedit foarte atent la toate cerințele acestui nou proiect, până în cele mai mici detalii. A ieșit un magazin de optică medicală modern, cu lumină naturală din plin, în care sute de rame de ochelari pot fi probate cât timp e nevoie pentru a vă alege cele care vă prind cel mai bine. Spațiul a permis și amenajarea unui cabinet de consultații modern, unde pentru consultații va veni un medic de la Cluj, aflat în contract cu Express Optic.

Consultațiile pentru stabilirea dioptriilor sunt GRATUITE în oricare magazin, indiferent dacă vă faceți sau nu ochelarii la Express Optic.

Vogue, Giorgio Armani, Ray Ban, Guess by Marciano, Police, Ana Hickmann sunt doar o parte din brandurile celebre de ochelari pe care le puteți găsi oricând pe rafturile Express Optic, dar aveți de unde alege și ochelari cu un design la fel de modern, dar non brand, la prețuri începând de la 40 de lei.

În Bistrița, două dintre magazinele Express Optic sunt deschise pe Pietonal, str. Liviu Rebreanu nr. 11 și nr. 28, vizavi de Vodafone. Magazinele sunt deschise de Luni și până Vineri, între orele 09.00-18.00. Pentru a programa o consultație sau a afla orice alte detalii puteți contacta și telefonic cel mai apropiat magazin Express Optic:

Liviu Rebreanu, nr. 11, tel. 0726179915

Liviu Rebreanu nr. 28 (vizavi de Vodafone) tel. 0726182999

Str. Florilor, nr 1 (parter bloc Lama) tel. 0729086439

Dacă dați un like paginii Express Optic pe Facebook veți rămâne la curent cu toate noutățile și ofertele.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?