-11.1 C
Bistrița
duminică, februarie 5, 2023

FOTO: S-a enervat primarul Turc! A luat ruleta în mână și măsoară pistele de biciclete

Iritat de comentariile pe marginea pistelor de biciclete care sunt în chinurile facerii pe 28 de străzi din oraș, primarul Ioan Turc și-a luat o ruletă și s-a apucat să le măsoare.

Cu siguranță amenajarea pistelor de biciclete este unul dintre cele mai dezbătute și controversate subiecte din această vară. Ba sunt prea late, ba încurcă circulația, ba încurcă pietonii, ba se termină în boscheți.

Primăria Bistrița a anunțat că va lua la măsurat pistele de biciclete și va face ajustări acolo unde e cazul. Minunea s-a produs, iar la măsurători a participat inclusiv primarul Ioan Turc. Înarmat cu o ruletă a luat traseul la pas și a măsurat pistele.

Într-o postare, acesta recunoaște că proiectul de 21 de milioane de lei a fost făcut din birou. Proiectantul nu s-ar fi deplasat în teren pentru a vedea măcar cât de tare pot încurca în unele zone pistele de biciclete.

„Deoarece planurile au fost făcute din birou, fără ca proiectantul să se fi deplasat în teren, am refăcut efectiv unele măsurători privind lățimea pistei sau a drumului, pentru a ne asigura că orice neconformitate din teren va fi remediată. Cu această ocazie, au fost semnalate și alte neajunsuri, cum ar fi în zona Apollo, unde autobuzele nu încap în dreptul scuarului cu flori, trebuind intervenit și înlăturate inclusiv borduri.”, precizează Ioan Turc.

Foto: Ioan Turc

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

7 COMENTARII

 1. Asta trebuie să faceți înainte să vă bateți joc de banii europeni / bugetului local ! Rușine să vă fie ! Sunteți pentru comunitate exact ce este vâscul pentru copaci, paraziti ce trăiți pe spatele nostru ! Bine că în alte țări poate fi trasata o singura linie langa bordura și e tratata drept pista pentru bicicliști , fără a fi nevoie de studiile alea mincinoase din care vă băgați bani in buzunare !

 2. pai suntem in evul mediu??? e omologata ruleta??? sa nu pateasca cat cu mertul de croitorie… daca se pune peste bordura, da cu bolta masuratoarea…

 3. proiectantul/executantul C.M.L.R.O. nu cine știe ce firmă din Deva ​
  și uite așa mai pui la C.V. o lucrare scăpată de sub control

  ~Din copită murgu` bate-Din birou le vezi pe toate~

 4. Asta trebuia să faceți înainte să vă bateți joc de banii europeni / bugetului local ! Rușine să vă fie ! Sunteți pentru comunitate exact ce este vâscul pentru copaci, paraziti ce trăiți pe spatele nostru ! Bine că în alte țări poate fi trasata o singura linie langa bordura și e tratata drept pista pentru bicicliști , fără a fi nevoie de studiile alea mincinoase din care vă băgați bani in buzunare !

 5. Turc incompetentule ,te faci de ras nu esti potrivit de primar esti la fel de incompetent ca și Cretu
  Pleaca că alt mandat nu mai prinzi,esti o rusine pentru ce ai făcut orasului on nici un an,continuând proiecte aberante de oameni …..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: