6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

FOTO/VIDEO – Explozie de culoare, în curtea Școlii Gimnaziale Nr 1: Sunteți invitați la Târgul de Toamnă

E sărbătoare astăzi, la Școala Gimnazială Nr 1: peste 700 de prichindei din clasele I – IV – alături de părinții și bunicii lor – au umplut curtea școlii de bunătăți. Aici se desfășoară Târgul de Toamnă.

Târgul de toamnă a început în curtea Școlii Gimnaziale Nr 1 în jurul orei 10.

Până la prânz, bistrițenii sunt invitați să treacă pragul școlii pentru a gusta din bunătățile pregătite de copiii din ciclul primar, cu sprijinul părinților și al bunicilor.

Proiectul este coordonat de învățătoarele Alina Petri și Monia Todea.

Sunt peste 700 de copii în ciclul primar care s-au implicat în acțiune, pregătitnd standuri pentru Târgul de toamnă. Toată lumea este bine venită la cumpărături. O parte din banii strânși vor fi donați, iar restul vor fi folosiți de fiecare clasă în diverse alte activități”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro Adelina Medgyesi, una dintre mămicile prezente la târg.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: