6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

FII REPORTER: 14 minute la UPU și o viață salvată

Sanda Boloș din Bistrița a experimentat pe propria piele o minune, în aceste zile, la UPU Bistrița. Aceasta s-a prezentat la Urgențe duminică seara, cu soțul ei care suferise un infarct major. Ce s-a întâmplat în primele 14 minute:

Să vă spun povestea noastră… Duminică la orele 22, ajung cu soțul meu la UPU Bistrița și contrar așteptărilor mele în secunda 2 intrăm la triaj. Un domn din fața calculatorului – după ce i-am dat buletinul soțului – începe sa-i spună doamnei asistente care îi lua tensiunea soțului – antecedentele lui medicale…

Sunt poftită să ies pe sală. Mă conformez, ies și încerc timp de 4 minute să dau de cineva cunoscut. Moment în care o doamnă vine să mă anunțe că soțul meu a fost preluat și este consultat de cardiolog care dorește sa vorbească cu mine.
Intru înăuntru și aici începe „filmul”… Că eu așa m-am simțit:  ca într-un film bun.
Mi se părea ireal.
Să vă prezint tabloul: domnul dr. Cernica Daniel Răzvan, la capătul patului, mă informează ca soțul meu a făcut un infarct mare și urmează să fie transferat la Tg Mureș unde este acceptat și asteptat de dl dr. Blendea Ciprian. Doamna dr. Kuron cu telefonul la ureche susținut cu umărul solicita elicopter pentru transfer urgent, în timp ce cu o mână complecta actele, iar cu cealaltă îmi arăta mie unde să semnez.
Sunt îndemnată să plec către Mureș pentru a fi acolo când ajunge, în caz ca va fi nevoie de ceva.
Plec și ma uit la ceas:  22 și 14 minute.
14 MINUTE a durat toată povestea asta.
La Tg Mureș cum a ajuns a și fost preluat și băgat în sala pentru interventie.
La ora 2 era deja pe terapie cu intervenția realizată cu succes.
Doresc pe această cale să mulțumesc echipelor care au făcut posibil ca astăzi să zâmbim doi.
Respect și recunoștință dr Kuron Mihaela, dr. Cernica Daniel Răzvan,  dr. Blendea Ciprian și echipei UPU care au dat dovadă de înalt profesionalism.
Nici astăzi, după 4 zile, încă nu-mi vine să cred că și la noi este posibil.
1 4  minute și o viață salvată. Vă mulțumim!”, a scris Sanda Boloș pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: