23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Federația Europeană de Handbal, în inspecție la TeraPlast Arena, pentru Campionatul European din 2026

România va găzdui Campionatul European de Handbal feminin în anul 2026. Printre sălile din țară luate în calcul pentru găzduirea meciurilor s-a numărat și TeraPlast Arena, unde Federația Europeană de Handbal a desfășurat o inspecție.

Federația Europeană de Handbal a desfășurat perioada aceasta o preinspecție la sălile din România care vor găzdui meciurile de handbal feminin din 2026. Țara noastră va găzdui Campionatul European de Handbal feminin peste 3 ani.

„Preinspecția pe care EHF (European Handball Federation) a impus-o în vederea acordării dreptului de organizare a Campionatului European din 2026 s-a încheiat cu ultima sală vizitată, cea de la Bistrița”, informează Federația Română de Handbal.

Reprezentantul EHF a vizitat mai multe săli din țară, pentru a vedea dacă îndeplinesc condițiile organizării Campionatului European de Handbal. La Bistrița, Thomas Gangel a fost întâmpinat de autoritățile județene, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan și reprezenanții Clubului Gloria Bistrița prezentându-i TeraPlast Arena.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.