20.2 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

FOTO – SE CAUTĂ vopseaua sau muncitorul ce a vopsit trecerea de la Raiffeisen

Străbat orașu-n lung și-n lat,  iar acum, sincer, am o mare curiozitate. CE vopsea s-a folosit la trecerea de la Raiffeisen-ul de pe Pietonal?!? Trecerea e desființată de mult, dar liniile albe apar din nou și din nou. Știți cine e muncitorul care a vopsit? Sau măcar ce vopsea a folosit??

În burgul nostru există un fenomen PARADOXAL!

În timp ce numeroase treceri de pietoni au „noroc” doar cu pancartele care le anunță prezența, există o trecere ce NU se dă dusă.

Trecerea de pietoni de la banca Raiffeisen de pe Pietonalul Liviu Rebreanu a fost desființată în iunie 2019. S-a pus pancartă, iar liniile albe au fost acoperite cu vopsea neagră.

ATENȚIE! S-a desființat trecerea de pietoni de la Raiffeisen!

Cu toate că NU a mai fost revopsită, au trecut ploi torențiale și ierni geroase peste ea, trecerea de pietoni desființată este MAI VIZIBILĂ decât multe altele vopsite și revopsite.

Ieri, am făcut o plimbare în această zonă. Unele treceri erau proaspăt vopsite, deci vizibile. Iar altele – mai puțin vizibile, precum „încăpățânata” trecere de pietoni de la Raiffeisen.

Paradoxal, această trecere de pietoni este mai vizbilă decât cele dintre blocuri – zone unde copii pot apărea dintre mașini. Sau chiar mai vizibilă decât cele de pe DN 17, zonă intens circulată și în care pietonii sunt puși într-un real pericol dacă se aventurează să traverseze.

Acestea fiind spuse, îmi satisface și mie cineva curiozitatea?

Ce vopsea s-a folosit de NU SE DUCE? Sau măcar, cine e muncitorul ăla care a lucrat AȘA de bine încât îi rămâne munca vizibilă – în ciuda trecerii timpului și a intemperiilor vremii?

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Exact asta am observat si eu săptămână asta. Sincer am crezut ca au reactivat-o . Tocmai mi-a trecut prin fata mașinii un pieton liniștit :))))) zilele astea

  2. Înainte de Paști șeful de la asfaltări a fost în zonă pentru a pregăti revopsirea ei. A fost o gafă mare modul în care au, și n- au desființat-o!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...