17.3 C
Bistrița
marți, mai 21, 2024

ATENȚIE! S-a desființat trecerea de pietoni de la Raiffeisen!

Trecerea de pietoni, care făcea legătura între Pietonal și Protopopiat, a dispărut azi! Încă de dimineață au început lucrările, așa că cei care erau obișnuiți să traverseze strada prin acea zonă trebuie să se… reorienteze!

Pe artera de circulație ce leagă Dornei de zona Domus, erau, până azi, patru treceri de pietoni.

Astăzi însă, una dintre ele a fost deființată. E vorba de trecerea de pietoni din dreptul Băncii Raiffeisen, care făcea legătura între Pietonal și Protopopiat.

De dimineață bună au început lucrările de acoperire a liniilor zebrei.

Astfel, bistrițenii care erau obișnuiți să traverseze prin acea zonă trebuie să se reorienteze de acum încolo și să facă un mic ocol.

De curând, o altă trecere de pietoni a fost desființată, pe Bulevardul Republicii. Doar că a fost făcută alta, la câțiva metri depărtare.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...