13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

FOTO: Se poate! Problema de pe Rodnei, rezolvată-n cinci minute! UNDE să vă adresați când aveți astfel de situații:

După telefoane date și un material scris, s-a-ntâmplat minunea! Cablurile de pe Rodnei au fost ridicate. Totul a durat cam cinci minute. UNDE să vă adresați când mai întâmpinați astfel de probleme:

Se mai întâmplă și minuni, chiar dacă le ia mai mult timp!

După ce cablurile de pe strada Rodnei puteau produce o tragedie, de zile bune blocând un trotuar, astăzi s-a-ntâmplat minunea!

Cei de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență s-au prezentat, în frunte cu șeful unității, și au ridicat cablurile.

Toată operațiunea a durat undeva în jur cinci minute.

Cu această ocazie, cei de la SVSU au lansat un apel.

„Dacă mai aveți astfel de situații, vă rugăm să ni le comunicați prin intermediul paginii de Facebook a Serviciului. Suntem foarte activi și prompți, intervenind în cel mai scurt timp de la solicitare”, au explicat aceștia.

Așadar, dacă mai cunoașteți astfel de situații, nu ezitați să le transmiteți AICI.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.