1.3 C
Bistrița
duminică, noiembrie 27, 2022

FOTO: O surpriză pentru bătrânii cu nevoi speciale din Târlișua!

Bătrânii cu nevoi speciale găzduiți de Centrul Rezidențial „Sfântul Filaret cel Milostiv” din Târlișua au avut parte de o vizită-surpriză, zilele trecute:

Copiii sunt învățați de mici să dăruiască bunătate celor din jur, să fie milostivi și înțelegători mai ales în preajma Sărbătorile Pascale pentru a simți că într-adevăr sărbătorim o minune – Învierea Domnului Iisus Hristos. O surpriză plăcută pentru beneficiarii Centrului Rezidențial pentru Persoane cu Nevoi Speciale „Sfântul Filaret cel Milostiv” din Târlișua” – au transmis coordonatorii acestui centru.

Un număr mare de elevi, însoțiți de cadre didactice, i-au vizitat cu entuziasm oferindu-le felicitări confecționate chiar de ei, prin care le-au transmis urările şi gândurile bune pentru Sărbătoarea Sfintelor Paşti.

Întâlnirea a fost plăcută, copiii au socializat cu bătrânii îngrijiți la Târlișua, au susținut și un moment artistic antrenant, au aflat lucruri noi și au promis că îi vor vizita mai des.

Considerăm că aceste activități îi ajută pe copii să își prețuiască mai mult bunicii și să își dezvolte o atitudine pozitivă în raport cu cei din jur, dar și față de lumea înconjurătoare. Mulțumim copiilor din clasa pregătitoare coordonată de învățătoarea Nastasa Perhaită, elevilor din clasa a I-a coordonată de doamna învățătoare Ana-Maria Clapa și elevilor din clasa a IV-a coordonată de domnișoara învățătoare Ana Bude… Le dorim și noi ca bucuria Învierii Domnului să le aducă în suflet linişte, sănătate, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi”, au mai transmis cei de la Centrul „Sfântul Filaret cel Milostiv” din Târlișua.

Foto @ Centrul „Sfântul Filaret cel Milostiv” din Târlișua

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...

S-a deschis SOF GSM, magazin de accesorii pentru telefoane, pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița

Un nou magazin de accesorii pentru telefoane s-a deschis în Bistrița, pe strada Andrei Mureșanu, chiar...