9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

FOTO – SE POATE: Toboganul din Schullerwald, reparat și sigur pentru copii!

Un copilaș a fost rănit în Schullerwald, în weekend, după ce s-a dat pe ”toboganul lung”. În urma articolului apărut în Bistrițeanul.ro, autoritățile au remediat situația. Se poate!

Toboganul lung și roșu din Pădureas Schullerwald devenise un pericol pentru copii, fiind lăsat de izbeliște. Vineri, un băiețel s-a rănit, iar tatăl acestuia a transmis redacției Bistrițeanul.ro câteva imagini.

FOTO: Toboganul din Schulerwald, pericol pentru copii

În urma articolului apărut, autoritățile s-au mobilizat și au rezolvat problema.

Astăzi a fost reparat toboganul din Pădurea Schullerwald!” a transmis reporterilor Bistrițeanul.ro, șeful DSP Bistrița, Ioan Crețiu.

Astfel, copilașii se pot juca din nou liniștiți în zonă, toboganul fiind din nou sigur!

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.