13 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

FOTO: Și angajații Supercom se pregătesc de începutul anului școlar!

Nu doar profesorii, părinții și copiii se pregătesc de începutul anului școlar. Ci și angajații Supercom, care vin în întâmpinarea noului an de cursuri cu ce știu ei să facă mai bine: 

Supercom vine în întâmpinarea începutului noului an școlar printr-o amplă acțiune de salubrizare. Angajații companiei ap participat azi la o acțiune specială.

Au spălat și au dezinfectat toate platformele și aleile de acces către grădinițele, școlile și colegiile din Bistrița.

Supercom dorește un an școlar cu realizări și experiențe constructive tuturor elevilor; cadrelor didactice și părinților. Succes!”, au transmis cei de la firma de salubritate. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!