12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

FOTO: Și angajații Supercom se pregătesc de începutul anului școlar!

Nu doar profesorii, părinții și copiii se pregătesc de începutul anului școlar. Ci și angajații Supercom, care vin în întâmpinarea noului an de cursuri cu ce știu ei să facă mai bine: 

Supercom vine în întâmpinarea începutului noului an școlar printr-o amplă acțiune de salubrizare. Angajații companiei ap participat azi la o acțiune specială.

Au spălat și au dezinfectat toate platformele și aleile de acces către grădinițele, școlile și colegiile din Bistrița.

Supercom dorește un an școlar cu realizări și experiențe constructive tuturor elevilor; cadrelor didactice și părinților. Succes!”, au transmis cei de la firma de salubritate. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: