13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

VIDEO: Primarul Ioan Turc se laudă cu lucrările la pasajul din Decebal, managerul MIS Grup spune că utilajele STAU

Se lucrează intens la pasajul din Decebal”, susține primarul Ioan Turc. Însă managerul MIS Grup îl contrazice, afirmând că la pasajul din Decebal utilajele STAU.

La sfârșitul lunii august, primarul Ioan Turc informa, pe Facebook că s-a finalizat expertiza la pasajul subteran din Decebal. Astfel, firma MIS Grup ar fi primit indicații despre inserția a încă 200 de piloni și alte directive legate de modul de lucru.

În postare, primarul anunța că în 22 septembrie lucrările vor fi gata, pentru a se putea turna placa peste pasaj.

Ieri, în prima parte a zilei, primarul Ioan Turc a postat un nou video pe Facebook, prin care anunța că „Se lucrează intens la pasajul pietonal subteran din Decebal!”.

Tot ieri, la inaugurarea DJ 173, managerul MIS Grup, Petrică Farcaș a vorbit și despre stadiul celor cinci proiecte semnate cu primăria Bistrița.

„La Primăria Bistriţa avem cinci proiecte, sperăm ca toate cele cinci să se închidă în acest an. Cea mai mare problemă pe care o avem pe oraşul Bistriţa este Compartimentul Tehnic, ceea ce la Consiliul Judeţean e cu totul altceva. Acolo întâmpinăm probleme de orgolii, probleme de proiectare, probleme de neînţelegeri între instituţii care se suprapun cu lucrările de apă-canal, electrice ş.a.m.d. Sperăm să închidem proiectul”, a declarat Petrică Farcaș, conform ProPolitica.

În ceea ce privește lucrările la pasajul din Decebal, managerul MIS Grup a explicat că ei NU au nicio directivă. Ba din contră, utilajele STAU și CHELTUIE bani.

„La ora actuală, la pasajul din Decebal, aşteptăm soluţii de şase luni. Noi nu avem soluţii la pasaj şi din această cauză stăm cu trei utilaje acolo şi înregistrăm cheltuieli foarte mari”, a declarat acesta, conform aceleiași surse.

Întreaga sa declarație – în video de mai jos:

Sursă video @ Propolitica

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

 1. Aștept alegerile de anul viitor si sper sa nu mai aud de actuala conducere a primariei, primar și viceprimar, ca mai este în politica, sunt dezastru acești oameni:((

 2. Adi, nota 10, și eu doresc la fel , sa nu i mai vad nici pe ei nici pe hangan cel puturos, care se ocupa mai mult de dezvoltătorii imobiliari, sa le fie bine, circ prin ședințele de consiliu.
  Dacă vreți să vă convingeți va rog vizualizați.
  Cel mai slab consiliu local, păpușele blonde in 3 ani n au avut nicio interpelare sau propunere doar ridica mânuță.
  Noroc că ședințele sunt online.
  Mai este un pic și sper sa devina istorie dar nu înainte de a da socoteală pentru cum se a cheltuit banul public
  Sa cumperi ștrandul mecanici și să nu faci nimic, sa cumperi LDP și să i dai degeaba la prefectură sa mai vrei sa cumperi și stadionul Jean că altfel nu pot juca fotbal.
  Sa tii 5,6 consilieri personali degeaba responsabili doar cu facebukul sa răspundă „sărut mâna, mulțumesc” doar nu credeți că scrie primarul.
  Rușine să vă fie .
  Ce spunea domnul de la MIS grup care probleme cu tehnicile?
  Pai directoarea aia e interesata cum sa nu și piardă postul cu noua lege va primăria mai face și angajării, uitați va la posturile scoase la concurs și la transferurile care le accepta domn primar.
  Toți sunt o rușine.

  • adică MIS GRUP
   în altă ordine de idei ..managerul MISGRUP n-are soluții da` tot el a închiriat utilajele ???
   cel mai tare manager mondial din categoria NOI MUNCIM NU GÂNDIM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.