10.6 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 8, 2022

FOTO – Sîngeorz: A plonjat cu mașina în Someș

Un eveniment rutier a avut loc în Sîngeorz Băi. Un autoturism a părăsit partea carosabilă, s-a rostogolit și a ajuns în râul Someș.

Modulul SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi a fost solicitat la un accident rutier petrecut pe raza orașului stațiune.

Un autoturism a părăsit partea carosabilă, s-a rostogolit, oprindu-se în albia râului Someș.

Echipajul de prim ajutor SMURD a preluat de la locul accidentului o femeie – pasager de pe locul din față dreapta, în vârstă de aproximativ 45 de ani.

Victima era conștientă, cooperantă, prezenta un traumatism toracic și un traumatism cranian ușor și contuzii.

A fost stabilizată și transportată la CPU Năsăud pentru investigații și îngrijiri medicale, conform reprezentanților ISU BN.

„Astăzi polițiștii din cadrul Poliției oraș Sângeorz-Băi au intervenit la un accident rutier produs pe Drumul Național 17 D între localitățile Ilva Mare și Sângeorz-Băi. La locul evenimentului au fost identificate două autoturisme, din care unul în afara părții carosabile, în albia râului Someșul Mare. În urma accidentului a rezultat rănirea unei femeie de 45 de ani din Rodna, aflată în autoturismul al cărei șoferițe, o femeie de 44 de ani, ar fi încercat să evite coliziunea cu celălalt autoturism, care se deplasa din sens opus. Aceasta, cât și celălalt șofer, un bărbat de 43 de ani din Ilva Mică, au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. În continuare se efectuează cercetări de către Poliția orașului Sângeorz-Băi sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă în cadrul unui dosar penal” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Beclenarul care ajută bistrițenii să-și transforme fructele din livadă în suc 100% natural. Totul a pornit de la un utilaj mic, în propriul garaj

Cei care vor ca fructele din propria livadă să se transforme într-un suc delicios și sănătos...

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...